Το portfolio των Diageo Reserve Brands πρωταγωνιστής στην ετήσια έκθεση των World’s 50 Best Bars 2016

Τα Diageo Reserve brands ήταν οι μεγάλοι νικητές της ετήσιας έκθεσης των Worlds 50 bestbars 2016 που διοργανώθηκε από το διεθνές περιοδικό DrinksInternational και παρουσίασε τα κορυφαία σε πωλήσεις και ανερχόμενα brands στα καλύτερα bars του κόσμου. Τα brandsBulleit, Tanqueray, DonJulio και KetelOne ψηφίστηκαν ως τα #1 brands στις κατηγορίες τους και απέσπασαν βραβεία στις κατηγορίες BestSelling και MostTrending. Το JohnnieWalker απέσπασε το βραβείο του Best-SellingScotchκαι τη δεύτερη θέση των TopTrendingbrands της κατηγορίας. Το Zacapa ψηφίστηκε ως το #1 Trending ρούμι στον κόσμο.


Σύμφωνα με τη διοργάνωση, το Tanqueray ήταν ο πρωταγωνιστής της έκθεσης για το 2016, κερδίζοντας δύο από τους πιο σημαντικούς τίτλους: BartendersChoice και Best-sellingSpirit, ενώ παράλληλα κυριάρχησε και στις top 10 λίστες της κατηγορίας του.


Η CristinaDiezhandino, GlobalReserveManagingDirector, δήλωσε: «Είναι μια εξαιρετική στιγμή για το portfolio μας που αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο η αγαπημένη επιλογή των bartenders των κορυφαίων bars του κόσμου, αλλά και η πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές σε διεθνές επίπεδο».


«Επίσης, τα βραβεία αυτά αποτελούν την επιβεβαίωση για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας με το WorldClass, με στόχο να εμπνεύσουμε τον κόσμο να απολαμβάνει ποιοτικότερες εμπειρίες κατανάλωσης ποτού. Παράλληλα επισφραγίζουν την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιούν οι ομάδες μας σε κάθε χώρα, χτίζοντας τα brands μας σε bartenders και καταναλωτές και ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία απόλαυσης cocktail».


Η έκθεση αποτελεί το αποτέλεσμα ψηφοφορίας από τα 100 καλύτερα bar στον κόσμο (bartenders και ιδιοκτήτες), όπως έχουν οριστεί από την Ακαδημία των World’s 50 BestBars και στελεχώνεται με περισσότερους από 400 διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου.


Ο HamishSmith, συντάκτης των World’s 50 BestBars, δήλωσε: «Μια ήταν η εταιρεία που ξεχώρισε στη φετινή διοργάνωση. Η ψηφοφορία μας από τα 100 καλύτερα bars του κόσμου απέδειξε πως η Diageo κυριαρχεί σε αυτόν τον τομέα. Δεν είχε σημασία από ποιο μέρος του κόσμου ήταν το bar ή ποια κατηγορία ποτού αφορούσε η ερώτηση – η απάντηση της περισσότερες φορές ήταν κάποιο από τα brands της Diageo.»


Ακολουθεί η πλήρης λίστα των βραβείων για τα DiageoReservebrands:


Tanqueray (μεγάλος νικητής της έκθεσης του 2016):

#1 trending gin

#1 best-selling gin

#1 Bartenders choice spirits brand


Johnnie Walker:

#1 best-selling

#2 trending scotch whisky


Bulleit:

#1 trending American whiskey

#1 best-selling American whiskey


Ketel One

#1 trending vodka

#1 best-selling vodka


Don Julio

#1 trending tequila

#1 best-selling tequila


Zacapa

#1 trending rum

#3 best-selling run


Στοιχεία για συντάκτες:


Για τη DiageoReserve

Τα DiageoReservebrandsαποτελούν το τμήμα των πολυτελών ποτών της Diageo, ένα πολυβραβευμένο portfolioαπό ποιοτικά spiritsπλούσια σε ιστορία, δεξιοτεχνία και καινοτομία.

Η συλλογή των WorldClassbrandsαποτελείται από: τη βότκα Ciroc, τα τζιν TanquerayNo. TENκαι TanquerayLondonDry, τα blendedscotchwhiskyJohnnieWalkerBlueLabel, Platinumκαι GoldLabelReserve, την τεκίλα DonJulio, το ρούμι Zacapa, την KetelOneβότκα, το HaigClubsinglegrainwhisky, το αμερικάνικο whiskyBulleitBourbonκαι τα singlemaltwhiskyTalisker, Mortlachκαι Singleton.

Τα DiageoReservebrandsπροωθούν την υπεύθυνη κατανάλωση.


Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σε όλη τη Γη.

Πληροφορίες για συντάκτες: Advocate / Burson–Marsteller, κος Μάριος Κούμπας (210 6931006, mkoumpas@advocate-bm.gr )