Vari Sports Club: Πολυχώρος υγείας & ευεξίας

To Vari Sports Club είναι ένας μοναδικός πολυχώρος υγείας και ευεξίας στα νότια προάστια της Αθήνας που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Λεωφ. Βάρης – Κορωπίου στα σύνορα Βούλας και Βάρης και κοντά στις παραλίες της Βάρκιζας, Βούλας κ Βουλιαγμένης.


Οι αθλητικές δραστηριότητες

Με συνολικές εγκαταστάσεις 7.000τ.μ., το VSC προσφέρει κλειστούς χώρους εκγύμνασης 3.000 τ.μ. , θερμαινόμενη πισίνα για κολύμβηση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με συρόμενη οροφή, δύο γήπεδα squash, ένα γήπεδο tennis και 2 γήπεδα beach volley ολυμπιακών προδιαγραφών. Όλα τα γήπεδα είναι εξοπλισμένα με νυχτερινό φωτισμό. Διαθέτει εργομετρικό κέντρο αξιολόγησης φυσικής κατάστασης, τρεις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων, studios για personal training, μαθήματα με μηχανήματα Power Plate, Pilates Reformer και Indoor Cycling. Η συνεργασία με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό από πρωταθλητές στο είδος τους και με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα του, το VSC σας εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές και χαλάρωσης. To VSC έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως για την επιτυχημένη διοργάνωση διεθνών τουρνουά squash και beach volley, με συμμετοχή αθλητών από ολόκληρο το κόσμο.


Τα ομαδικά προγράμματα που προσφέρονται

Τα ομαδικά προγράμματα του VSC είναι πλούσια σε ώρες (άνω των 120 την εβδομάδα) και μοναδικά γιατί διδάσκονται από τους πιο επιτυχημένους καθηγητές του χώρου. Τα ομαδικά του VSC έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, συνδυάζουν άσκηση και διασκέδαση και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Αν ενδιαφέρεστε για προγράμματα αερόβια η δυναμικά, ολιστικά με yoga και pilates, για πολεμικές τέχνες (karate, kickboxing), aqua στην πισίνα ή ακόμη και dance όπως zumba, salsa, latin και ελληνικούς χορούς θα τα βρείτε όλα εκεί.


Spa center & αισθητική

Στις εγκαταστάσεις του VSC λειτουργεί ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα SPA της Αθήνας. Ο χώρος προσφέρεται για περιποίηση, χαλάρωση και αναζωογόνηση προσώπου, σώματος και πνεύματος. Η κατάρτιση του προσωπικού, η εξαιρετική ποιότητα των τελετών ευεξίας απ’ όλο τον κόσμο, η ποιότητα των υλικών σε συνδιασμό με την αισθητική του χώρου, κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει μοναδικός. Όλα μας προσκαλούν σ’ ένα ταξίδι ομορφιάς και χαλάρωσης μακριά από τα καθημερινά προβλήματα και το stress.


Οι παιδικές ακαδημίες

Στις εγκαταστάσεις του VSC λειτουργούν παιδικές ακαδημίες για παιδιά από 3-15 ετών με στόχο τη σωστή σωματική διάπλαση και φυσική κατάσταση. Με εκπαιδευτές πρωταθλητές στο χώρο τους γίνεται εκμάθηση κολύμβησης, squash, tennis και beach volley. Ολόκληρο το καλοκαίρι και για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών οργανώνονται ημερήσιες αθλητικές κατασκηνώσεις. Στο χώρο οργανώνονται επίσης διασκεδαστικά παιδικά πάρτι γενεθλίων με παιχνίδια και αγώνες στην πισίνα.

Το διαιτολογικό τμήμα

Οι συστηματικά αθλούμενοι χρήζουν ιδιαίτερης διατροφικής παρέμβασης καθώς πρέπει να διατηρούν το σωματικό τους βάρος σε σταθερά επίπεδα και να ενισχύουν τον οργανισμό τους καθημερινά με μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Το Vari Sports Club, παρέχει υπηρεσίες διατροφικών προγραμμάτων με τη σωστή αναλογία θρεπτικών συστατικών για την ενίσχυση του οργανισμού αλλά και για την επιτυχή απώλεια του περιττού βάρους όταν απαιτείται.


Δυνατότητα εκδηλώσεων & δεξιώσεων

Το Vari Sports Club διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα οργάνωσης εκδηλώσεων και προσφέρει λύσεις με άποψη και υψηλή αισθητική σε έναν χώρο που ξέρει πώς να κάνει το lifestyle τρόπο ζωής. Επιλέξτε για μοναδικές στιγμές της ζωής σας (γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσια, παιδικά πάρτι και εταιρικές εκδηλώσεις) τις μοναδικές προτάσεις του VSC.


Λεωφόρος Βάρης 90, Βάρη

Τ: 210 8990048


IN CATEFORY: BEST CHOICES , HEALTH