Βλεφαροπλαστική, mini lifting και αφαίρεση ρυτίδων χωρίς τομές και ράμματα!

Η επιστήµη συνέχεια εξελίσσεται και προσφέρει τεχνολογικά επιτεύγµατα που βοηθούν στην καλύτερη εµφάνιση του δέρµατος, δίνοντάς µας περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την εµφάνισή µας!


Τα τελευταία χρόνια µε την τεχνική PLEXR (καινοτόµος εφεύρεση του Ιταλού καθηγητή µη επεµβατικής χειρουργικής Giorgio Fippi) η βλεφαροπλαστική, οι ρυτίδες γύρω από το µάτι («πόδι της χήνας») ή στο µεσόφρυδο, οι ρυτίδες καπνιστού στο άνω χείλος, η αύξηση των χειλιών χωρίς χρήση κάποιου υλικού, η ανόρθωση του δέρµατος στο λαιµό ή τα ζυγωµατικά, καθώς και σε άλλα σηµεία του σώµατος (κοιλιά, µπράτσα, γόνατα) µπορούν να γίνουν αναίµακτα χωρίς τοµές και ράµµατα, µε µεγάλη αποτελεσµατικότητα και ασφάλεια και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. 


Τι είναι το PLEXR;

Το Plexr είναι µια φορητή µικροχειρουργική συσκευή που βασίζεται στην 4η κατάσταση της ύλης, το plasma, προκαλώντας εξάχνωση των ιστών. Η συσκευή χρησιµοποιεί ένα ηλεκτρικό τόξο που µοιάζει µε κεραυνό, έτσι ώστε να αυξάνεται επιλεκτικά η θερµοκρασία σε συγκεκριµένη ζώνη, εξατµίζοντας τους δερµατικούς ιστούς, χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερµατικές στοιβάδες. 


Πώς εφαρµόζεται;

Πριν την εφαρµογή βάζουµε στην περιοχή αναισθητική κρέµα για περίπου µισή ώρα. Στη συνέχεια µε το Plexr δηµιουργούµε µικρά spot (κουκίδες) που έχουν το µέγεθος κεφαλής καρφίτσας. Κατά τη διάρκεια της  θεραπείας υπάρχει µια ήπια αίσθηση τσιµπήµατος, η οποία είναι εύκολα αποδεκτή από τον ασθενή. Αµέσως µετά τη θεραπεία υπάρχει κάποιο οίδηµα που υποχωρεί σε δύο µέρες και ελαφριάς µορφής κοκκινίλα που υποχωρεί µε την πάροδο του χρόνου. ∆εν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και ο ασθενής µπορεί να επιστρέψει άµεσα στις καθηµερινές δραστηριότητές του (µε την υποστήριξη πάντα της ευαίσθητης περιοχής από δερµατολογικά καλλυντικά). Τα αποτελέσµατα αρχίζουν να γίνονται προοδευτικά ορατά, από την πρώτη έως την δέκατη µέρα, µε το τελικό αποτέλεσµα να φτάνει σε βάθος 3 µηνών ανάλογα µε την εφαρµογή. 

Το Plexr αποτελεί µια ασφαλή επεµβατική µέθοδο και µπορεί να εφαρµοστεί σε όλες τις ηλικίες, σε άνδρες και γυναίκες. Χρησιµοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Ευρώπη για την αισθητική χειρουργική και δερµατολογία. Η τεχνική χρησιµοποιείται ευρύτατα από τις µεγαλύτερες κλινικές της Ιταλίας και έχει γίνει το πιο δυνατό εργαλείο των µικροχειρουργικών επεµβάσεων παγκοσµίως. Το Plexr µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε συνδυασµό µε άλλες θεραπείες, όπως Fractional Laser, Botox, Vibrance, Υαλουρονικό οξύ, Ραδιοσυχνότητες, PRP, Μεσοθεραπείες, Ulthera κ.ά.


ΠΡΙΝ

ΠΡΙΝ


ΜΕΤΑ

ΜΕΤΑ


Πού αλλού εφαρµόζεται;

Εκτός από τη βλεφαροπλαστική (άνω-κάτω βλέφαρο, διάρκεια αποτελέσµατος 3-5 χρόνια!), το Plexr µπορεί, επίσης, να αφαιρέσει µε ασφάλεια και αποτελεσµατικότητα ξανθελάσµατα (µια µόνο συνέδρια), υπερκερατώσεις, θηλώµατα, υπερµελαγχρώσεις (µέλισµα, πανάδες), λευκές ραβδώσεις (ραγάδες), ουλές ακµής, εξάχνωση περίσσειας του δέρµατος (γόνατα, αγκώνες, κοιλιά), ενεργή ακµή, διόρθωση ουλών, βαθιές ρυτίδες (µεσόφρυδο, µέτωπο κ.λπ), κονδυλώµατα, µυρµηγκιές και αφαίρεση τατουάζ.Unknown


*Ειρήνη Λαγογιάννη /∆ερµατολόγος – Αφροδισιολόγος,

∆ιδάκτωρ Msc, Ιατρικής ΣχολήςΠανεπιστηµίου Αθηνών, Μέλος Ευρωπαϊκής Ακαδηµίας ∆ερµατολόγων-Αφροδισιολόγων, Μέλος Ελληνικής Εταιρείας ∆ερµατοχειρουργικής, Master Αισθητικής Ιατρικής και Θεραπευτικής Παν/µίου Ιταλίας


Φοίβης 46, Γλυφάδα

Τ:  210 8985811, 6974123978

lagogiair@gmail.com

www.dermatologos-glyfada.gr 

www.dermatologoslagogianni.gr

FB: Ειρήνη Λαγογιάννη, ∆ερµατολόγος – Αφροδισιολόγος


PHOTO


IN CATEFORY: HEALTH