Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια κουταλιά WORTS!

Η νέα πρόταση που δίνει ενέργεια.

Από τον JohnNoa με γεύση και B12 που θα σας απογειώσει.


Μια κουταλιά WORTS κάθε πρωί και η Β12 που περιέχει συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού, μας γεμίζει ενέργεια και μας ενισχύει σωματικά, αλλά και πνευματικά. Τα οφέλη του είναι πολλά και φυσικά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που θα αναφέρουμε, γι’ αυτό αποτελεί και τον «βασιλιά» των σιροπιών. Μία μόνο κουταλιά WORTS μπορεί να αλλάξει όλη σας την πρωινή διάθεση, όλη σας τη μέρα, όλη σας τη ζωή.

Μάθετε λοιπόν, να ξεκινάτε τη μέρα σας με τον σωστότερο τρόπο, προκειμένου να μπορέσετε να ανταπεξέρχεστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, χωρίς να αισθάνεστε κούραση και εξάντληση. Εμείς, σας έχουμε παρακάτω 7 δράσεις της Β12 και του σιροπιού υγείας και ομορφιάς WORTS.


Η Δράση της Β12 στο WORTS

Η βιταμίνη Β12 είναι ωφέλιμη για τον οργανισμό καθώς συμβάλλει στην δημιουργία υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων και διατηρεί το νευρικό σύστημα σε εγρήγορση. Ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β και περιέχει κοβάλτιο, γι αυτό και οι ενώσεις της, αναφέρονται ως κοβαλαμίνες. Οι μορφές της Β12 που επηρεάζουν τον ανθρώπινο μεταβολισμό είναι η μεθυλοκοβαλαμίνη και η 5-δεοξυαδενοσιλοκοβαλαμίνη.


Η επάρκεια σε βιταμίνη Β12 :

•    Εξασφαλίζει ενέργεια για τον οργανισμό καταπολεμώντας το αίσθημα της κούρασης και της κόπωσης
•    Συμβάλλει στην καλή υγεία δέρματος και μαλλιών
•    Στηρίζει το νευρικό σύστημα και βελτιώνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης
•    Βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης
•    Βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
•    Βοηθά στην πρόληψη της αναιμίας
•    Βοηθά στη μείωση των καρδιαγγειακών παθήσεων


Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. ΦΥΣΙΚΑ.

WORTS για Κίνηση. Ελευθερία. Αντανακλαστικά. Αρθρώσεις.

Νιώστε ξανά την χαρά της κίνησης, με το σιρόπι υγείας!

Ένα από τα πολλά ενεργά συστατικά του WORTS είναι και το υαλουρονικό οξύ, το οποίο θεωρείται ο ισχυρότερος «φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης» και είναι η ουσία που μεταφέρει νερό και λιπαίνει τα κινούμενα μέρη του οργανισμού, όπως οι μύες, οι αρθρώσεις και οι βαλβίδες της καρδιάς.

Με λίγα λόγια, το WORTS λιπαίνει το σώμα μας.

Το πρόβλημα είναι ότι, όσο μεγαλώνουμε, η παραγωγή του υαλουρονικού οξέος στο σώμα μας μειώνεται, με αποτέλεσμα την αφυδάτωση και γήρανση του δέρματος, των ιστών και των αρθρώσεων, ενώ σε περίπτωση οστεοαρθρίτιδας, οι χόνδροι και οι άλλες δομές που αποτελούν τις αρθρώσεις αρχίζουν να καταστρέφονται.

Σε μερικούς ανθρώπους, ακόμα και μια ήπια φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει σημαντική απώλεια του υαλουρονικού οξέος και κατά συνέπεια απώλεια των λιπαντικών χαρακτηριστικών στις αρθρώσεις. Σαν αποτέλεσμα, οι αρθρώσεις γίνονται δύσκαμπτες και κάθε προσπάθεια κίνησης προκαλεί πόνο.


 

Εδώ έρχεται να σας βοηθήσει το WORTS.

Πίνοντας μια κουταλιά WORTS την ημέρα προμηθεύουμε τον οργανισμό μας με το υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ που περιέχει στην σύνθεση του και το οποίο απορροφάται από το γαστρεντερικό σύστημα και αναγνωρίζεται από τους κυτταρικούς υποδοχείς σαν δραστική ουσία η οποία πυροδοτεί θεραπευτικούς μηχανισμούς στο ανθρώπινο σώμα.

Το πόσιμο υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους σε υγρή του μορφή που περιέχεται στο WORTS, είναι άμεσα και σε υψηλό βαθμό απορροφήσιμο από το σώμα.

Το WORTS επιτρέπει και στο δέρμα να είναι αποτελεσματικά ενυδατωμένο και στις αρθρώσεις να έχουν επαρκή λίπανση.

Αρκεί μία κουταλιά την ημέρα για να ξεχάσετε τα προβλήματα σας.

To WORTS κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις, φράουλα-βανίλια, σοκολάτα και ανανά, στην μοναδική τιμή των 15,70 ευρώ στα φαρμακεία.

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

WORTS, σιρόπι υγείας και ομορφιάς.

Ζητήστε τα στο www.johnnoa.com, στο 2110123575 ή σε όλα τα Φαρμακεία.


 

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ / ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ / ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ / ΕΝΕΡΓΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ / ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ / ΣΙΡΟΠΙΑ ΥΓΕΙΑΣ / ΠΟΣΙΜΟ