Ξενώνας Αλέξανδρος: Φιλοξενία με παράδοση και πολυτέλεια

Μόλις 50 μέτρα από την γραφική πλατεία της Αράχωβας, βρίσκεται ο Ξενώνας Αλέξανδρος. Η ρουστίκ διακόσμηση κυριαρχεί παντού και το ανοιχτόχρωμο ξύλο σε συνδυασμό με την πέτρα, δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.
Διαθέτει πέντε δωμάτια, τα ονόματα των οποίων είναι εμπνευσμένα από τους αστερισμούς και το καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή διακόσμηση, για να σας προσφέρουν κάθε φορά και μια διαφορετική εμπειρία. Το τζάκι, το χαμάμ και το υδρομασάζ που έχουν τα δωμάτια, θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές ξεκούρασης. Απολαύστε το πρωινό σας, ένα ρόφημα ή τα πεντανόστιμα σπιτικά γλυκά που θα σας προσφέρουν στο κομψό σαλόνι και απλά χαρείτε την ομορφιά του κοσμοπολίτικου τόπου και μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.


Ο Ξενώνας Αλέξανδρος διαθέτει την αίγλη του χθες και ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες ανέσεις, για να κάνει τις διακοπές σας μια εμπειρία που θα χαραχθεί στη μνήμη σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον επισκεφθείτε!


Κοντά στην κεντρική πλατεία Λάκα, θα συναντήσετε τον παραδοσιακό Ξενώνα Αλέξανδρο, που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης!


Πρωτόππαπα, Αράχωβα – Παρνασσός
Τ: 22670 32884, 697 4901820
www.alexandrosgr.com
FB: Ξενώνας Αλέξανδρος Αράχωβα


 


IN CATEFORY: ARACHOVA