Κάντε το χρόνο… «φίλο» της ομορφιάς σας!

Η ταυτότητα µπορεί να µην… κρύβει τα χρόνια σας, ο τρόπος όµως, που φροντίζετε την εξωτερική σας εµφάνιση µπορεί να… παραπλανήσει τους γύρω σας! Και ευτυχώς, υπάρχουν πάρα πολλές µέθοδοι για να το καταφέρετε, ανάλογα µε την ηλικία σας, καθώς και συγκεκριµένα σηµεία που πρέπει να επικεντρωθείτε!

Στητό και όµορφο στήθος

Στην ηλικία των 40+ το σώµα έχει αρχίσει να χάνει τη λάµψη και την σφριγηλότητά του, γεγονός που επηρεάζει και το στήθος. Και η γυναικεία φιλαρέσκεια δε θα σας επιτρέψει να το αφήσετε απλώς να… πέσει! Τι µπορείτε να κάνετε;

heidi-klum-in-intimates-collection-spring-summer-2016-_2

Ασκήσεις µε βάρη 

∆οκιµάστε απλές ασκήσεις µε αλτήρες, όπως οι πιέσεις και τα pull over, προκειµένου να γυµνάσετε την περιοχή και να είστε σίγουρες πως η σκληρή δουλειά θα σας ανταµείψει µε το παραπάνω!

∆ιαλέξτε το σωστό σουτιέν 

Ιδιαίτερα σηµαντικό για ένα υγιές και όµορφο στήθος είναι να επιλέγετε το σωστό σουτιέν που να κρατάει όρθιο το στήθος χωρίς να το σφίγγει υπερβολικά. 

Aποφύγετε την υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία

Αποφεύγετε την έντονη ηλιοθεραπεία, διότι η ηλιακή ακτινοβολία είναι πολύ βλαβερή για το δέρµα σας και προκαλεί αφυδάτωση στην περιοχή του στήθους, ενώ ευθύνεται για τη… ρυτιδιασµένη όψη του!

Μην ξεχνάτε την ενυδάτωση

Φροντίστε να ενυδατώνετε συχνά την περιοχή του στήθους, χρησιµοποιώντας φυσικά προϊόντα περιποίησης σώµατος που µπορείτε να προµηθευτείτε από το φαρµακείο. 

Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Το σώµα µας αποτελεί τον καλύτερο καθρέφτη του τρόπου ζωής µας. Για να διατηρήσετε τη σφριγηλότητα στο στήθος σας φροντίστε να διατηρείστε στα κιλά σας, µιας και η ξαφνική απώλεια ή πρόσληψη βάρους προκαλεί χαλάρωση στο δέρµα. Επιπλέον, ελαττώστε το κάπνισµα και την  κατανάλωση αλκοόλ και ακολουθήστε υγιεινές διατροφικές συνήθειες προκειµένου να µη βρεθεί το στήθος σας αντιµέτωπο µε τη… βαρύτητα. 

Lifting δοντιών

Το lifting δοντιών είναι µια επαναστατική µέθοδος που αφορά την ανάπλαση των δοντιών και στοχεύει στη διόρθωση ατελειών µε γρήγορο και ανώδυνο τρόπο, χαρίζοντάς σας αξιοζήλευτο χαµόγελο! Η διαδικασία περιλαµβάνει τη χρήση σύνθετης ρητίνης για την κάλυψη κενών ανάµεσα στα δόντια, ενώ η ίδια µέθοδος χρησιµοποιείται και για την αύξηση της επιφάνειάς τους. Το lifting εφαρµόζεται και σαν µέθοδος λεύκανσης προκειµένου ν’ αποκτήσετε ένα αστραφτερό χαµόγελο χωρίς κιτρινίλες και… λεκέδες,  που θα προσελκύει τα βλέµµατα!

glossy_chic_woman

Ανανεώστε το look σας!

Φροντίστε να δώσετε ένα νεανικό αέρα στο look σας, επιλέγοντας µοντέρνα χτενίσµατα µε πρωτότυπα σχέδια. Και τι καλύτερο από ανάλαφρες πλεξίδες που σας επιτρέπουν να έχετε ένα επιµελώς… ατηµέλητο look και να δείχνετε πάντα trendy! Απλώς διαλέξτε την πλεξίδα που σας ταιριάζει!

9b133271e54f5228d529f188e548fe94

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here