EAT


Οι πέντε πιο πετυχημένοι σεφ του κόσμου έχουν χαράξει τη δική τους αποκλειστική πορεία με μοναδικά πιάτα και γεύσεις που ξετρελαίνουν τον ουρανίσκο!

The story behind the dish!

Πώς έγινε η δημιουργία των πιο διάσημων πιάτων στον κόσμο? Οι αγαπημένες γευστικές δημιουργίες που γίνονται ανάρπαστες στα εστιατόρια όλου του πλανήτη έχουν τη δική τους ιστορία! NEGIMAKI (1963)Το Negimaki δημιουργήθηκε στο Nippon της Νέας...

Top seafood stations in London!

Στο Λονδίνο η γαστρονομία γύρω από τη θαλασσινή κουζίνα έχει εκτοξευθεί! Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα εστιατόρια που επιβάλλεται να επισκεφθείτε αν βρεθείτε στη βρετανική πρωτεύουσα.   BIBENDUM OYSTER BAR Θα το βρείτε στο ισόγειο ενός εκπληκτικού κτηρίου...

Tour the world with the best chefs!

Οι πέντε πιο πετυχημένοι σεφ του κόσμου έχουν χαράξει τη δική τους αποκλειστική πορεία με μοναδικά πιάτα και γεύσεις που ξετρελαίνουν τον ουρανίσκο!

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να προτιμάτε την μπανάνα!

Καθημερινά πρέπει να καταναλώνουμε αρκετά φρούτα με τη μπανάνα να βρίσκεται στην κορυφή εξ αυτών.

Αυτά τα τρόφιμα θα εξαφανιστούν σύντομα από το τραπέζι μας!

Και όμως, η κλιματική αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε εξαφάνιση ειδών διατροφής, ειδικά όσων δεν αντέχουν την άνοδο της θερμοκρασίας! Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη Η τεράστια ποικιλία τροφών που απλώνεται στα πόδια μας μάς έχει κάνει...

Μαγαζές: Στα μονοπάτια της κυκλαδίτικης κουζίνας!

Στο λιμάνι της Τζιας σας περιμένει μια μικρή Κυκλαδίτικη όαση καλού φαγητού, ο Μαγαζές! Το ιστορικό κτίσµα του Μαγαζέ µετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής. Αποτελούσε την παλιά αποθήκη βραβευμένων κρασιών του Φραγκίσκου Αλεξάνδρου και παράλληλα...

Καλό ψάρι; 10+1 μέρη για να πάτε!

Oι Έλληνες έχουμε έναν τρόπο να περνάμε όμορφα τα καλοκαίρια μας: παγωμένο ουζάκι, καλό ψάρι και ψαρομεζέδες. Πού θα απολαύσουμε τα καλύτερα στην Αθήνα; Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη Είναι Κυριακή. Ή και Σάββατο. Ή οποιαδήποτε από...

Η γνώση που έγινε γεύση!

Όταν είσαι γνώστης του αντικειµένου σου, το αποτέλεσµα δεν µπορεί παρά να σε δικαιώσει! Και στο ΧΗ.ΜΑ. οι άνθρωποι που φροντίζουν για ό,τι µπαίνει στο πιάτο µας είναι κάτι παραπάνω από γνώστες: είναι... επιστήµονες...

Hygge House: To πιο family-friendly εστιατόριο της Γλυφάδας!

Σπάνια θα συναντήσετε ένα τόσο family-friendly εστιατόριο που να δείχνει τον ίδιο σεβασµό και στους γονείς και στα παιδιά, όσο το Hygge House, στο εµπορικό κέντρο Glyfada Center. Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη Από τους λίγους προσεγμένους...

WHAT TO CLICK NEXT

Life_Mag
error: Content is protected !!