Ο Θάνος Καμαριώτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει να επιδείξει το ελληνικό μπάσκετ αλλά και αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους Φαληριώτες αθλητές όλων των εποχών! Μέλος των χρυσών εφήβων του 1995 που έκαναν όλη την Ελλάδα να τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο βουρκωμένη και να χειροκροτά τους Παγκόσμιους Έλληνες πρωταθλητές μπάσκετ!

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, 1995
Με το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, 1995

Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησε μια λαμπρή καριέρα στα παρκέ και δεκάδες εθνικές και συλλογικές επιτυχίες… αυτό που παρέμεινε όμως σταθερό ήταν η μεγάλη του αγάπη για την πόλη στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε, ανδρώθηκε και σήμερα πια ζει με την οικογένεια του, την σύζυγο του Ιφιγένεια και την μικρή τους κορούλα! Ο Θάνος Καμαριώτης είναι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Φωστηρόπουλου, υπήρξε ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα αυτών των εκλογών και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του συνδυασμού “Συνεχίζουμε για το Φάληρο”

thanos-kamariwtis-palaio-faliro (6)
Ο Θάνος Καμαριώτης αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο δυνατό χαρτί του Γιάννη Φωστηρόπουλου στον τομέα του αθλητισμού!

Ο Θάνος Καμαριώτης έχει μεγάλες προσδοκίες για τα αθλητικά δρώμενα του Π. Φαλήρου. Μέσα από τα εκατοντάδες ταξίδια του, έχει αποκομίσει πλούσιες εμεπιρίες και παραστάσεις και γνωρίζει πως τα πάντα ξεκινούν από τα φυτώρια και τις ακαδημίες των ομάδων. Ονειρεύεται ένα Φάληρο με γεμάτους αθλητικούς χώρους και νεολαία με βαθιά αθλητική παιδεία. Όπως μας είπε και ο ίδιος, “ζούμε στην ωραιότερη περιοχή της Ελλάδας, οι αθλητικές εγκαταστάσεις της παραλίας μας είναι μοναδικές. Χρέος μας είναι να τις γεμίσουμε με παιδιά, να βγάλουμε τους αυριανούς αθλητές, φιλάθλους και γιατί όχι πρωταθλητές!”.

thanos-kamariwtis-palaio-faliro-(2)

Ως αθλητής ξεκίνησε από τον Α.Ο.Π.Φ., όπου βρίσκεται και σήμερα στο προπονητικό team και ως βοηθός της αντρικής ομάδας μαζί με τον Αλέξη Παπαδάτο πραγματοποίησαν την πρώτη άνοδο ομάδας στο νέο γήπεδο “Σοφία Μπεφόν”, αυτήν του Α.Ο.Π.Φ. στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Όπως μας περιγράφει συγκινημένος, “τις πρώτες μου τρίπλες τις έκανα σε ηλικία 9 ετών στο γήπεδο του Π. Φαλήρου ως παίχτης του ΑΟΠΦ. Εκεί συνέχισα και αντρώθηκα μπασκετικά μέχρι και το 1994! Σήμερα 24 χρόνια μετά παραμένω πιστός στην περιοχή μου καθώς και στην ομάδα της καρδιάς μου από τη θέση πια του προπονητή!  Όνειρο μου είναι να δω την ομάδα μου να κάνει κάθε χρόνο και μεγαλύτερες επιτυχίες. Στόχος μου όμως είναι να στηρίξω όλα τα παιδιά του Παλαιού Φαλήρου, να γεμίσουμε τα γήπεδα και τους Αθλητικούς Χώρους, να ανοίξουμε υγιείς και καθαρούς ορίζοντες στα νέα παιδιά, να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τα προστατεύσουμε μέσα από αυτήν τη διαδικασία απ’ όλους αυτούς τους κινδύνους που παραμονεύουν εκεί έξω!

59064431_10212825144334572_5788797264176611328_n

Διαβάστε την ανακοίνωση με την οποία επέλεξε να είναι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

   Γεννήθηκα στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της ζωής μου μεγάλωσα στο Παλαιό Φάληρο. Κατάγομαι από μια παραδοσιακή Φαληριώτικη φαμίλια και μέχρι και σήμερα κατοικώ στο Π. Φάληρο μαζί με την δική μου πια οικογένεια. Τη σύζυγό μου και βράχο στο πλευρό μου Ιφιγένεια και την μονάκριβη και υπέροχη κορούλα μας.

Φοίτησα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Π. Φαλήρου συνέχισα στο 12 Γυμνάσιο της πόλης, ενώ ολοκλήρωσα την βασική μου εκπαίδευση στο 5ο Λύκειο Π. Φαλήρου. Αθλητικά αφοσιώθηκα από πολύ μικρός στην μεγάλη μου αγάπη, το μπάσκετ. Τις πρώτες μου τρίπλες τις έκανα σε ηλικία 9 ετών στο γήπεδο του Π. Φαλήρου ως παίχτης του ΑΟΠΦ. Εκεί συνέχισα και αντρώθηκα μπασκετικά μέχρι και το 1994!

Σήμερα 24 χρόνια μετά παραμένω πιστός στην περιοχή μου καθώς και στην ομάδα της καρδιάς μου από τη θέση πια του προπονητή!

Όνειρο μου είναι να δω την ομάδα μου να κάνει κάθε χρόνο και μεγαλύτερες επιτυχίες. Στόχος μου όμως είναι να στηρίξω όλα τα παιδιά του Παλαιού Φαλήρου, να γεμίσουμε τα γήπεδα και τους Αθλητικούς Χώρους, να ανοίξουμε υγιείς και καθαρούς ορίζοντες στα νέα παιδιά, να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τα προστατεύσουμε μέσα από αυτήν τη διαδικασία απ’ όλους αυτούς τους κινδύνους που παραμονεύουν εκεί έξω!

Ζούμε στην ωραιότερη περιοχή της Ελλάδας, οι αθλητικές εγκαταστάσεις της παραλίας μας είναι μοναδικές. Χρέος μας είναι να τις γεμίσουμε με παιδιά, να βγάλουμε τους αυριανούς αθλητές, φιλάθλους και γιατί όχι πρωταθλητές!

Αποφάσισα να ζητήσω την στήριξη σας και να συμπορευτώ με το Γιάννη Φωστηρόπουλο για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο μεγάλο έργο που ξεκίνησε ο Διονύσης Χατζηδάκης και που πιστεύω βαθιά μέσα στην καρδιά μου πως δεν υπάρχει ούτε ένας Φαληριώτης που να μην θέλει να συνεχιστεί.

Γι’ αυτούς και πολλούς πολλούς ακόμη λόγους επιλέγω να μπω στον στίβο της πολιτικής, σε ένα άθλημα άγνωστο για μένα, όμως πιστεύω ακράδαντα πως θα είμαι μαχητής με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Με ενθουσιασμό μα και σοβαρότητα στηρίζω το Συνεχίζουμε, μπαίνω σε μια νέα ομάδα γεμάτη εμπειρία και οράματα με ένα κοινό, την αγάπη μας για το Παλαιό Φάληρο!

 

thanos-kamariwtis-palaio-faliro-(9) thanos-kamariwtis-palaio-faliro-(8) thanos-kamariwtis-palaio-faliro-(10) thanos-kamariwtis-palaio-faliro (7) thanos-kamariwtis-palaio-faliro (4) thanos-kamariwtis-palaio-faliro (5)

11182112_10203613991861517_3675162505248962758_n14563521_10206644799829822_9090446317563520151_n 26952340_10210070763956784_3659494841224426115_o

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here