Όταν ο καφές συνάντησε το… bar!

Τι σχέση µπορεί να έχει ένα µπαρ µε έναν εσπρέσσο; Τεράστια όταν πρόκειται για το Charlie Espresso Bar στη Γλυφάδα που ειδικεύεται στον τέλειο εσπρέσσο και τα καλύτερα cocktail της περιοχής!

lifemagazinegr_charlie_espresso_bar_glyfada (9)Όταν είσαι… espresso bar και σε λένε Charlie είναι πολύ εύκολο να γίνεις σηµείο αναφοράς! Γιατί; ∆ιότι στο Charlie Espresso Bar η µέρα ξεκινάει το πρωί µε έναν εξαιρετικό espresso και τελειώνει το βράδυ µε το τέλειο cocktail!

lifemagazinegr_charlie_espresso_bar_glydada_kafesΑρωµατικός εσπρέσσο µε blend Βραζιλίας και Αιθιοπίας θα δώσει «τόνο» στον πρώτο καφέ της µέρας σας. Για εσάς που αγαπάτε τις τονωτικές επιλογές, το Charlie έχει ένα εξίσου µοναδικό tea και smoothies bar που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

lifemagazinegr_charlie_espresso_bar_glyfada (3)Είτε καθίσετε στον κουκλίστικο χώρο του είναι τον πάρετε στο χέρι, ο καφές δεν θα είναι το µόνο πράγµα που θα σας αρέσει στο Charlie.

lifemagazinegr_charlie_espresso_bar_glyfada (5) ∆ιότι τώρα που καλοκαιριάζει µας επιφυλάσσει τις πιο ταξιδιάρικες νύχτες µε την υπέροχη λίστα από cocktails που για φέτος έχουν βάση το gin tonic και θέµα τις χώρες του κόσµου!

lifemagazinegr_charlie_espresso_bar_glyfada (8)Το Spanish Gin tonic είναι µια κόκκινη πανδαισία µε φράουλα ενώ το minimal Japanese έρχεται µε υποβρύχιες ελιές!

lifemagazinegr_charlie_espresso_bar_glydada_italianΤο Italian σας περιµένει µε ένα curl αγγουριού για να σας δροσίσει!

lifemagazinegr_charlie_espresso_bar_glyfada (10)Τα βράδια σας ή και για τις after office στιγµές σας, στο Charlie θα βρείτε 18 διαφορετικές ετικέτες κρασιού σε ποτήρι, 10 διαφορετικές µπύρες αλλά και aperitivo cocktails για να… ελαφρύνετε την ατµόσφαιρα! Πάρτε την παρέα σας και ραντεβού στο Charlie, λοιπόν!

lifemagazinegr_charlie_espresso_bar_glyfada (4)

Το Charlie Espresso Bar βρίσκεται στην οδό Φοίβης 11 στη Γλυφάδα (τηλ.: 211 4008550) Facebook: Charlie Espresso Bar

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here