Η πιο φυσική τεχνική για ένα νεανικό πρόσωπο!

Η Δρ. Φατσέα αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το πώς μπορείτε να ανακτήσετε τη νεότερή σας εμφάνιση μη επεμβατικά!

Η δερματολόγος Δρ. Θεοδώρα Φατσέα παρουσιάζει τη νέα τεχνική 360ο Non-invasive Face Lift, μια τεχνική που έχει σαν βάση το Liquid Face Lift ενώ ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και ενδείξεις κάθε προσώπου υποστηρίζεται επικουρικά από άλλες θεραπείες όπως η Αυτόλογη Mεσοθεραπεία προσώπου PRP με τη νέα τεχνολογία MAGELLAN LIFT, τα νήματα, το botox και την πιο σύγχρονη τεχνολογία HIFU (Ηigh Intensity Focused Ultrasound).

Τι είναι το 360ο Non-invasive Face Lift;
Είναι μια ολιστική προσέγγιση για την αναδόμηση του προσώπου. Η βασική της αρχή είναι να δούμε το πρόσωπο εκ των έσω, αλλά και εξωτερικά, με βάση τη γήρανση που γίνεται με την πάροδο των χρόνων.

                               ΠΡΙΝ                                                       ΜΕΤΑ

Ποια διαδικασία ακολουθείται;
Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι η σωστή κλινική διάγνωση προκειμένου να αναγνωρίσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε προσώπου. Σε δεύτερο χρόνο έρχεται ο σχεδιασμός του προσώπου, που είναι εξίσου σημαντικός, καθώς θα καθορίσει τον τρόπο προσέγγισης και τη μέθοδο που θα εφαρμόσουμε. Αρχικά, θα ασχοληθούμε με την υγεία του δέρματος, όπως π.χ. τη φωτογήρανση, όπου εφαρμόζουμε Fraxel για την αναδόμηση εξωτερικά της επιδερμίδας, είτε εφαρμόζουμε το Magellan Lift, την «επανάσταση» αυτή τη στιγμή στο θέμα της αναδόμησης εσωτερικά, με τα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα που γεννιούνται εσωτερικά στο δέρμα και δημιουργούν νέους ιστούς.

Σε δεύτερη φάση, περνάμε στη βάση της τεχνικής που είναι το LIQUID FACE LIFT και αφορά την αναδόμηση και την επαναφορά όγκου του προσώπου με υαλουρονικό οξύ. Σε αυτή τη φάση της θεραπείας είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστή επιλογή υαλουρονικού, ανάλογα με την περιοχή που θέλουμε να εφαρμόσουμε, καθώς υπάρχουν υαλουρονικά ειδικού μοριακού βάρους για κάθε σημείο. Αφού, λοιπόν, γίνει η επαναφορά του όγκου του προσώπου, γίνονται τα λεγόμενα «φινιρίσματα», είτε με νήματα που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το οβάλ του προσώπου, είτε με κάποιο μηχάνημα που θα δώσει σε κάποια δέρματα που έχουν παραπάνω ανάγκη περισσότερη ανάπλαση, εσωτερική αναδόμηση και συνολική σύσφιξη του προσώπου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εφαρμόζονται διαφορετικές τεχνικές και υλικά ανάλογα με το εξατομικευμένο πρόβλημα του προσώπου.

Πότε μπορούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας;
Σε 24 με 48 ώρες ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει πλήρως στις υποχρεώσεις του.

Σε ποιους απευθύνεται;
Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία τους και από την κατάσταση του προσώπου τους.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα και πόσο διαρκεί;
Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και είναι σαν να βλέπουμε τον εαυτό μας κάποια χρόνια πριν. Εκεί άλλωστε βασίζεται και η μοναδικότητα της θεραπείας. Επίσης το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα στο πρόσωπο και η διαφορά είναι αισθητή συγκρίνοντας και μόνο τα δύο μισά του προσώπου μας, το ένα που έχει εφαρμοστεί η τεχνική και το άλλο που δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται από την ηλικία και τον τρόπο ζωής κάθε ατόμου. Η μέση διάρκεια είναι περίπου 12 με 18 μήνες και ίσως λίγο παραπάνω εάν ο ασθενής ακολουθεί πιστά τις οδηγίες μας.

Infos: Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, Δερματολόγος– Αφροδισιολόγος
ABH – Medical Group, Λ. Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα, T: 210 8949920-210 8949090, Μηλιώνη 8, 4ος όρ., Κολωνάκι, T: 210 7230502, www.athensbeverlyhills.com

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

ABH Preventive & Antiaging Clinic: Live healthier, Live longer

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here