Καλοκαίρι στα… κάρβουνα!

Ναι, αυτό το καλοκαίρι θα το ρίξουµε στα κάρβουνα διότι ανακαλύψαµε ότι μπορούµε να συνδυάσουµε παραλία και καλό φαγητό στο Fay’s Grill στην Ανάβυσσο!

Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Απλώς κάντε εικόνα: Έχετε… ξεροψηθεί στον ήλιο, έχετε κάνει το μπανάκι σας και σας πήρε μια… πείνα εκεί στις ωραίες παραλίες της Αναβύσσου! Τι κάνετε;

lifemagazinegr_fays_grill_anavissos (1)Πάτε στο Fay’s Grill που είναι ανοιχτό κάθε μέρα ανεξαιρέτως από τις 12 μέχρι τις… 12! Σε μια γωνία του δρόμου υπάρχει αυτό το ξεχωριστό γκριλάδικο (όπως το λένε οι γνώστες) που κάνει τα πάντα με μεράκι και έμπνευση και κρέατα από τοπικούς παραγωγούς, με στόχο να σας κάνει να ξαναπάτε!

lifemagazinegr_fays_grill_anavissos (2)Το Fay’s Grill θα γίνει το δικό σας στέκι για σουβλάκι και χειροποίητες κρεατοδηµιουργίες!

lifemagazinegr_fays_grill_anavissos (3)Εδώ το ολόφρεσκο και χειροποίητο κοντοσούβλι κοτόπουλο ή χοιρινό έρχεται μπροστά σας υπερπαραγωγή σε στημένη σούβλα!

lifemagazinegr_fays_grill_anavissos (6)Στο Fay’s Grill οι πατάτες είναι φρέσκες και στρογγυλές και σε τρεις κινήσεις –ανοίγω, γεμίζω, τυλίγω- έχετε το πιο σούπερ σουβλάκι της περιοχής, παρέα με σπιτική τυροκαυτερή και φέτα στο αλουμινόχαρτο!

lifemagazinegr_fays_grill_anavissos (8)Στο καπάκι έρχεται η πιο θεσπέσια γιαουρτλού με το πιο ελαφρύ κεμπάπ που έχετε γευτεί! Πώς να μην ξαναπάτε στο Fay’s Grill;

lifemagazinegr_fays_grill_anavissos (5)Οι σαλάτες της Φαίης είναι πάντα περιποιημένες και χορταστικές!

lifemagazinegr_fays_grill_anavissos (7)Και για σας που είστε του burger, σας το φτιάχνουν με ολόφρεσκο μπιφτέκι και στρογγυλές πιτούλες! Για το τέλος, αν είστε του γλυκού, εδώ σας φτιάχνουν πίτα με πραλίνα, διότι όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας!

Το Fay’s Grill βρίσκεται Πλαστήρα και Βασιλέως Γεωργίου 26 στην Ανάβυσσο. Τηλ.: 22910 40565, Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here