Μια gelateria για το… καλοκαίρι-και όχι μόνο!

Ο δρόµος σας το καλοκαιράκι σίγουρα θα σας φέρει προς τα μέρη της Παλαιάς Φώκαιας για ένα δροσερό μπανάκι έξω από την Αθήνα. Μόλις νιώσετε την ανάγκη για κάτι γλυκό, δροσιστικό και καλοκαιρινό, σας συνιστούµε να… τρέξετε για παγωτό στο “Και στην κορφή σιρόπι”!

Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

lifemagazinegr_gelateria_kai_stin_korfi_siropi_palaia_fokaia (1)Υπάρχει μια κουκλίστικη gelateria στην Παλαιά Φώκαια που όποιον και να ρωτήσετε για αυτήν θα σας πει το ίδιο πράγμα: κάνει το καλύτερο παγωτό της περιοχής και όχι μόνο! Συνήθως όταν τρώμε παγωτό “παγώνει” ο εγκέφαλός μας, όπως λέμε χαριτολογώντας. Με το παγωτό του Και στην κορφή σιρόπι, που “παντρεύει” τα ποιοτικά υλικά με το μεράκι και τις αξεπέραστες γεύσεις, θα σας… κουνηθεί το μυαλό!

lifemagazinegr_gelateria_kai_stin_korfi_siropi_palaia_fokaia (4)Η φήμη του κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα και όχι άδικα! Πού αλλού θα βρείτε gelato τόσο φρέσκο σε κλασικές-και όχι μόνο!- γεύσεις αλλά και απολαυστικό σορμπέ με φρούτα εποχής; Όλα αυτά σας περιμένουν για να κάνετε τους πιο γευστικούς συνδυασμούς και να απολαύσετε ιταλικό παγωτό στα καλύτερά του! Και για τους απαιτητικούς, αρκεί να πούμε ότι είναι από τα λίγα μαγαζιά που έχουν παγωτό χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, με την ίδια υπέροχη γεύση αλλά ιδανικό αν προσέχετε!

lifemagazinegr_gelateria_kai_stin_korfi_siropi_palaia_fokaia (5)Για τους μερακλήδες σερβίρεται και αυθεντικός και καλός εσπρέσσο ή καπουτσίνο όπως στην Ιταλία!

lifemagazinegr_gelateria_kai_stin_korfi_siropi_palaia_fokaia (6)Μη φύγετε αν δεν δοκιµάστε και άλλες παγωµένες δηµιουργίες, όπως ο κορµός!

lifemagazinegr_gelateria_kai_stin_korfi_siropi_palaia_fokaia (7)Ή τα υπέροχα κυπελάκια του με cheescake kai τιραμισού!

Η gelateria “Και στην κορφή σιρόπι” βρίσκεται στην 25ης Μαρτίου 31, στην Παλαιά Φώκαια, Τηλ.: 22910 41360, Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here