Ρένα Σεφεριάδη, η Iris Apfel της Ελλάδας!

Η Ρένα Σεφεριάδη είναι η κινητήρια δύναμη της “L21B Art Stories”, μιας από της πιο γνωστές γκαλερί εικαστικού κοσμήματος των τελευταίων δύο χρόνων στο Κολωνάκι και είναι για μένα ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο!

lifemagazinegr_rena_seferiadi (4)Η τέχνη δεν πρέπει μόνο να θαυμάζεται αλλά και να φοριέται! Αυτό είναι το μότο της Ρένας Σεφεριάδη, της “ψυχής” της γκαλερί art κοσμήματος L21B Art Stories που έγινε γνωστή όχι μόνο χάρη στα μοναδικά κοσμήματα που φιλοξενούνται στο χώρο της αλλά κυρίως χάρη στην ιδιαίτερη προσωπικότητα της ιδιοκτήτριας! Την παρομοιάζω με την Iris Apfel της Ελλάδος και δεν κάνω καθόλου τυχαία αυτόν τον παραλληλισμό!

lifemagazinegr_rena_seferiadi_2Έχει πάθος με τη μόδα, το styling, το ιδιαίτερο και εκκεντρικό κόσμημα, γλυπτό και έργο τέχνης (χρυσό ή από οποιοδήποτε άλλο υλικό) τολμώντας να υποστηρίξει μοναδικά και ιδιαίτερα δημιουργήματα καλλιτεχνών που θαυμάζει! Είναι μια γυναίκα με πνεύμα πρωτοποριακό και ανήσυχο, ένας πολυπράγμων νους που δεν σταματά να δουλεύει. Όπως ακριβώς και η Apfel!

Η δημιουργία της L21B Art Stories

lifemagazinegr_rena_seferiadi (1)Πριν τελειώσει το 2016, η Ρένα αποφάσισε να ανοίξει κατάστημα -γκαλερί art κοσμήματος στην οδό Λουκιανού στο Κολωνάκι και να “σπάσει” τα μέχρι τότε δεδομένα στο κόσμημα, προβάλλοντας υπέροχους Έλληνες καλλιτέχνες για αρχή και συνεχίζοντας και με ξένους δημιουργούς.

lifemagazinegr_rena_seferiadi_gallery (2)

lifemagazinegr_rena_seferiadi_gallery (1)“Η αγάπη μας για τα κοσμήματα και ο θαυμασμός μας για την τέχνη και τους καλλιτέχνες, μας οδήγησαν στο να δημιουργήσουμε ένα χώρο, εντελώς πρωτότυπο. Ένα χώρο τέχνης-κοσμημάτων και objet d’art, στην οδό Λουκιανού 21β στο Κολωνάκι”, εξηγεί η ίδια η Ρένα Σεφεριάδη και μας αποκαλύπτει και την έμπνευση για το όνομα της γκαλερί (L21B Art Stories, δηλαδή Loukianou 21B).

lifemagazinegr_rena_seferiadi_4“We love telling stories”, είναι το μότο του μαγαζιού και κάθε δημιουργός είναι ένας storyteller για τη Ρένα, έχει μια μικρή, μοναδική ιστορία να πει μέσα από τα κοσμήματά του! Έτσι κι εγώ!

Η ιδιαίτερη σχέση μου με τη Ρένα

lifemagazinegr_rena_seferiadi_angie_anditsopoulouΗ δική μου σχέση με την Ρένα ξεκίνησε πριν έξι χρόνια, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο σαν σχεδιάστρια. Με ανακάλυψε από το Facebook και αγόρασε το πρώτο μου σχεδιαστικό κομμάτι από την σειρά Geometric Harmony.

lifemagazinegr_rena_seferiadi (2)
Ήταν και παραμένει ακόμα το πιο εκκεντρικό μου κόσμημα, η Σκακιέρα!

lifemagazinegr_rena_seferiadi (3)
Πόσο περήφανη νιώθω όταν βλέπω τα κοσμήματά μου στις προθήκες της γκαλερί L21B Art Stories!

Έκτοτε γίναμε οικογενειακοί φίλοι και με τον υπέροχο άντρα της Ιάκωβο Σεφεριάδη, που μαζί με τον γιο της είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει. Από τότε μου είπε πως μοιάζουμε τόσο πολύ σε χαρακτήρα που αν είχε κόρη θα μπορούσα άνετα να ήμουν εγώ και ναι, μπορώ να το επιβεβαιώσω! Όταν αποφάσισε να ανοίξει την gallery ήμουν σχεδόν από τις πρώτες που το έμαθαν και η χαρά ήταν μεγάλη!
Αξίζει να κάνετε μια βόλτα από το Κολωνάκι και να θαυμάσετε τα υπέροχα κοσμήματα Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και πιστέψτε με οι τιμές δεν θα σας τρομάξουν, είναι για όλα τα βαλάντια διότι επιλέγει τα καλύτερα και στις καλύτερες τιμές!

Και πριν τη βόλτα σας στη gallery, είναι χαρά μου να σας την συστήσω εγώ προσωπικά, μέσα από το πρώτο μου vlog, σε μία τόσο ιδιαίτερη και απολαυστική συνέντευξη που μου έδωσε μέσα στη γκαλερί της!

Το outfit μου!

Όπως πάντα και επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε, σας έχω λεπτομέρειες για το look μου!

Τα ρούχα που επέλεξα ήταν Paranoia Fashion. Όσο για το concept και το styling της Ρένας Σεφεριάδη, τα επιμελήθηκα εγώ. Και φυσικά να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω πολύ τoν Kokkoris Opticts.

Υ.Σ.: Ευχαριστούμε τον Γιάννη Βλασερό για τις φωτογραφίες όπως και για την βιντεοσκόπηση. Είναι ένα video που δημιουργήθηκε από φίλους με πολλή αγάπη. Ευχαριστούμε, επίσης, τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο για τις πολύτιμες συμβουλές του. Τέλος, να ευχαριστήσω τον Πάνο Νικολάου για το φωτογραφικό υλικό των κοσμημάτων και του χώρου της gallery, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εταιρική ταυτότητα και έχει επιμεληθεί μεγάλο μέρος των φωτογραφιών των κοσμημάτων.

Άντζυ Ανδριτσοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here