Το «σπίτι» του αθλητισμού στον Άλιμο είναι το ΓΑΙΑ!

Στο προσεγµένο και ασφαλές περιβάλλον του Αθλητικού Συλλόγου ΓΑΙΑ, κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να γαλουχηθεί µε τα αθλητικά ιδεώδη και να αγαπήσει διακεκριµένα Ολυµπιακά αθλήµατα.

Με την καθοδήγηση της Head Coach στο Tae Kwon Do, Τζένης Σκεπετάρη, των προπονητών που είναι πρώην Πρωταθλητές Ελλάδας, τόσο στο άθληµα του Tae Kwon Do, όσο και στη Ρυθµική και Ενόργανη γυµναστική, αλλά και µε τη συµβολή των έµπειρων παιδαγωγών και καταρτισµένων γυµναστών του ΓΑΙΑ, κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί µε Ολυµπιακά αθλήµατα που συντελούν στην απόκτηση αυτοπεποίθησης, πειθαρχίας, οµαδικού πνεύµατος, ευλυγισίας και επιδεξιότητας, κάνοντας πράξη το σοφό αρχαίο ρητό «Νους υγιής, εν σώµατι υγιεί».

Ο Α.Σ. ΓΑΙΑ είναι ενεργό µέλος της Ελληνικής Οµοσπονδίας Tae Kwon Do (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Ελληνικής Γυµναστικής Οµοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.) µε Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γενική Γραµµατεία Αθλητισµού. Έχει αναδείξει πολλά νέα ταλέντα σε όλα τα αθλήµατα και είναι ο µοναδικός σύλλογος στον Άλιµο που έχει αθλητές στο Tae Kwon Do µε παγκόσµιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις, ενώ κάθε χρόνο στελεχώνει την Εθνική Οµάδα Tae Kwon Do. Ο Α.Σ. ΓΑΙΑ προσφέρει ένα υγιές, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισµό. 

Στο Α.Σ. ΓΑΙΑ γίνονται μαθήματα:

  • Ρυθμική Γυμναστική
  • Τae kwon do
  • Ενόργανη

Λ. Ιωνίας 157, Άλιµος, Τηλ.: 210 9812777, Fax: 2109812777, www.gaia-tkd.gr, FB: Tae Kwon Do GAIA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here