Έρχεται το Waterboom Festival! Όλη η Αθήνα, ένα μπουγέλο!

Το πιο fun διήμερο της πόλης έρχεται στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα μας μουσκέψει ως το κόκκαλο!

Τόνοι νερού, μουσική, χορός, παιχνίδια, στο πιο Waterboom Fun Weekend που θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!Με το θερμόμετρο στo κόκκινo, στην καρδιά του καλοκαιρού, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου, «οπλιζόμαστε» για το πιο τρελό μπουγέλο της ζωής μας!


Πατάμε like στη διάθεση, διαλέγουμε ομάδα και χρώμα, με πολεμοφόδια πολύχρωμα εντυπωσιακά νεροπίστολα και ατελείωτα κυβικά νερού, ανεβάζουμε ρυθμούς με το πιο Hot Dj’s & Live Acts line up και ετοιμαζόμαστε για την πιο πρωτόγνωρη και πρωτάκουστη γιορτή!

Το Waterboom Festival έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δημιουργήσει την πιο Fun γιορτή που έγινε ποτέ στο κέντρο της Αθήνας! 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη, 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, συμμάχους τη «non stop» μουσική και το παιχνίδι στην πιο ευφάνταστη εκδοχή του γνωστού και αγαπημένου, «μπουγέλου»!

Διαλέξτε ομάδα!


Για το Σαββατοκύριακο που θα πλημμυρίσει την Αθήνα, διαλέξτε ομάδα: Red or Blue. Διαλέγετε έτσι και αρχηγό: Ντορέττα Παπαδημητρίου or Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue! Αναλαμβάνουν ρόλο ρυθμιστή, γεμάτοι έμπνευση, καθοδηγούν, δίνουν τον παλμό και κάνουν χαμό! Γιατί μάχη χωρίς στρατηγική, δε γίνεται!

Στα δύο εντυπωσιακά stages του Waterbomm Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj’s και Live Acts στο πιο hot – ever – μουσικό line-up του πιο εκρηκτικού festival! Όλος ο χώρος της Τεχνόπολης γίνεται ένα τεράστιο playground που θα πλημμυρίσει ενέργεια, διαδραστικά παιχνίδια και πολλές – πολλές εκπλήξεις!


Μπουγέλο για Ρεκόρ Guinness

Το Waterboom Festival θέλει να σπάσει το ρεκόρ στα Guinness World Records για τη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα που έγινε ποτέ!Στόχος να συγκεντρωθούν 20.000 άτομα που θα χωριστούν σε δύο ομάδες των κόκκινων και των μπλε. Δύο ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για να σπάσουν το ρεκόρ – που κατέχει το University of California – και το Guinness να βαφτεί με χρώμα ελληνικό!


Και επειδή τα παιχνίδι ανοίγει την όρεξη, επιλεγμένα street foods kiosks συμπληρώνουν γευστικά την εμπειρία στο festival και τονώνουν δυναμικά!

 

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια στο: www.waterboomfestival.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here