Αυτά είναι τα πιο άνετα και trendy ψηλοτάκουνα που έχεις φορέσει!

Ο κόσμος εξελίσσεται και ο άνθρωπος αλλάζει για να προχωράει μπροστά. Κατά τον ίδιο τρόπο πρέπει να εξελίσσεται και ό,τι αφορά τον άνθρωπο, γενικά. Όπως η μόδα για παράδειγμα!

Κάπως έτσι σκεπτόμενη η Ελληνίδα σχεδιάστρια των Altactiv, δημιούργησε μια συλλογή με σκοπό να αποτελέσει μέρος αυτής της αλλαγής, να φέρει έναν αέρα εξέλιξης στον χώρο του υποδήματος!

lifemagazinegr_papoutsia_altactiv (1)Εκείνο το όνειρο που είχε ως έφηβη, δηλαδή να δημιουργήσει τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα που δημιουργήθηκαν ποτέ αλλά και τα πρώτα exclusive παπούτσια που θα ήταν απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και δεν θα βλάπτουν κανένα ζώο για να κατασκευαστούν, αυτό το όνειρο, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε έπειτα από δύο χρόνια δουλειάς και έρευνας.

lifemagazinegr_papoutsia_altactiv_angie_andritsopoulou (1)Η συλλογή Altactiv έκανε το ντεμπούτο της φέτος το καλοκαίρι, προτείνοντας απίθανα σχέδια που δημιουργούν νέα trends και απευθύνονται σε κοινό με άποψη και απαιτήσεις για το ντύσιμο του αλλά και για εκείνους που κάθε τους επιλογή είναι ένα statement!


Όλα τα παπούτσια αποτελούνται από υλικά που προέρχονται από τον αθλητικό εξοπλισμό-και όχι μόνο-και η διαδικασία παραγωγής τους, από την σχεδίαση κιόλας, γίνεται εξ ολοκλήρου στο χέρι, από εξειδικευμένους τεχνίτες.

lifemagazinegr_papoutsia_altactiv_angie_andritsopoulou (2)

Η Altactiv, λοιπόν, προτείνει υλικά υψηλής ποιότητας, κατασκευή πρωτόγνωρης άνεσης, καινοτόμο σχεδιασμό και φυσικά στα πλαίσια μιας νέας εποχής, ένα προϊόν απόλυτα φιλικό προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Εγώ και τα Altactiv μου!

lifemagazinegr_angie_andritsopoulou_altactiv_papoutsiaΈχω επιλέξει πολλές φορές στις επίσημες εμφανίσεις μου τα παπούτσια της Altactiv, γι’ αυτό και μπορώ από την εμπειρία μου και σας γράφω για την άνεση και την ποιότητά τους!

lifemagazinegr_altactiv_andritsopoulouΑναζητήστε τα στην ιστοσελίδα τους, στη σελίδα τους στο Facebook Altactiv και στο Instagram!

 

Υ.Σ.: Για την σχεδιάστρια των Altactiv θα μιλήσουμε σε ξεχωριστό θέμα, καθώς πρόκειται για ένα ταλαντούχο άτομο που προέρχεται από οικογένεια υποδηματοποιών, με πολλά χρόνια εμπειρίας και κυρίως σε καινοτόμες ιδέες… Ίσως τελικά είναι και στα γονίδια…
Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη Βλασερό για τις μοναδικές φωτογραφίες μου!

Άντζυ Ανδριτσοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here