Στο κέντρο ομορφιάς και ευεξίας BeautyKs εφαρμόζουμε ένα τρίπτυχο ομορφιάς που σας βοηθάει να διατηρήσετε νεανική όψη στο δέρμα σας για πάντα!

lifemagazine.gr (4)
H Κωνσταντίνα Σταμάτη είναι πτυχιούχος Κοσμητολόγος-Αισθητικός του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και απόφοιτος με βαθμό «Άριστα» από την Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου «λεπτοχρωστικής μεθόδου» από την Permanent Beauty Γερμανίας.

Με την τεχνική του Skin Personal Training, σας εκπαιδεύουμε σχετικά με το πώς πρέπει να περιποιείστε το δέρμα σας, βελτιώνουμε την ρουτίνα ομορφιάς σας καθώς και την αυτοπεποίθησή σας! Αλλά ας τα πάρουμε απ’ την αρχή:

ΒΗΜΑ 1: MEDICAL HISTORYlifemagazine.grΣτην πρώτη μας συνεδρία παίρνουμε πάντα ένα πολύ αναλυτικό ιατρικό ιστορικό με ό,τι σας έχει συμβεί από τη σύλληψη και μετά.

ΒΗΜΑ 2: SKIN ANALYSISlifemagazineΠαρατηρούμε το δέρμα και κοιτάμε το πρόσωπο σαν αντανάκλαση του τι συμβαίνει μέσα μας. Όταν δούμε και ξεχωρίσουμε τι ακριβώς δεν πάει καλά μέσα, θα ξεκινήσουμε από εκεί να κάνουμε την αλλαγή που θα φανεί σαν φυσικό επακόλουθο και στο εξωτερικό μας, δηλαδή στο δέρμα μας.

ΒΗΜΑ 3: TAILOR MADE TREATMENTSlifemagazine.gr (2)Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο ινστιτούτο αφορούν ένα πακέτο συνεδριών για 1-2 ή και 3 μήνες εντατικής ενασχόλησης με το δέρμα σας και τη φροντίδα του. Το πρόγραμμα είναι πάντα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και τις ανάγκες σας. Περιλαμβάνει αντιγηραντικούς κανόνες διατροφής και προϊοντικές και ολιστικές θεραπείες. Μάλιστα όταν μιλάμε για αντιγήρανση, το ρεζουβάνς, ο αισθητικός βελονισμός και η face yoga είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος. Για να πετύχουμε ένα σίγουρο και μακροπρόθεσμο καλό αποτέλεσμα για το δέρμα σας πρέπει πρώτα να εξισορροπήσουμε ολόκληρο τον οργανισμό και αυτό συμβαίνει όταν δουλεύουμε μαζί.

BeautyKs:

Γεωργίου Κονδύλη 1, Άλιμος

Τηλ: 213 0102260, www.beautyks.gr

Faceook: Beautyks • Κέντρο Ομορφιάς και Ευεξίας

Διαβάστε ακόμη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here