Τα διατροφικά trends στο L.A. δίνουν και παίρνουν! Αυτή τη φορά η νέα μόδα που έχει ξετρελάνει την ηλιόλουστη Καλιφόρνια ακούει στο όνομα “cheese tea”. Cheese… τι;;;;

Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Η νέα μόδα στο ηλιόλουστο L.A. είναι το “cheese tea” και δεν είναι άλλη μια… αμερικανιά! Οι Καλιφορνέζοι είναι γνωστοί για τη δεκτικότητά τους σε νέες ιδέες, ειδικά στο φαγητό και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το well being και το fitness, και αυτή τη φορά “αγκάλιασαν” μια ιδέα που έρχεται από την Ταϊβάν.

Το cheese tea είναι κάτι όπως το φρέντο με τη διαφορά ότι είναι παγωμένο τσάι που αντί για αφρόγαλα έχει ένα topping από αφρώδες… τυρί και έχει συνεπάρει τα πλήθη! Μάλιστα όπως βλέπετε και στη φωτογραφία τα ποτήρια για take out έχουν ειδικό στόμιο για το… τυρί!

Το μαγαζάκι Little Fluffy Head Cafe που σερβίρει το cheese tea άνοιξε μόλις το καλοκαίρι και από τότε γνωρίζει τρελές πωλήσεις. Σερβίρει μάλιστα 12 διαφορετικές επιλογές σε τσάι… τυριού, με τσάι macha, με γεύση τσένταρ, crème brûlée, τσάι λάττε, με μπισκότα κ.ο.κ.

 

cheese_tea_1

 

Με το cheese tea μάλιστα έχουν ασχοληθεί ακόμη και αμερικανικές εκπομπές πανεθνικής εμβέλειας όπως το “The Real”. Οι αντιδράσεις των παρουσιαστριών για τη γεύση του είναι… απολαυστικές!

Εάν αγαπάτε το κρύο τσάι και το τυρί, κάντε λίγο υπομονή! Η μόδα αυτή σύντομα θα πάει στην… Αγγλία και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σερβίρει cheese tea και εδώ!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here