Δειπνήστε σε ιγκλού που δεν είναι στην… Ανταρκτική αλλά στο Λονδίνο!

Τι θα λέγατε για ένα δείπνο με φόντο όχι τους πάγους της Ανταρκτικής αλλά την Tower Bridge του Λονδίνου μέσα σε ένα… ιγκλού; Το Coppa Club κάνει πάταγο στη βρετανική πρωτεύουσα και όχι άδικα!

Αν για κάτι αξίζει το Λονδίνο είναι ότι πάντα βρίσκει τρόπους να μας εκπλήσσει ευχάριστα στο κομμάτι της εστίασης. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Coppa Club και θα καταλάβετε γιατί!

lifemagazinegr_coppa_club_9

Καταρχάς να δηλώσουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ στιλάτο χώρο με βάση το χαλκό που θυμίζει έντονα 50s. Από τα φωτιστικά, μέχρι τα τραπέζια, τους καναπέδες, τη μπάρα του όλα είναι όμορφα τοποθετημένα και σε… χαλκί όπως λέει και το όνομά του (coppa από το copper που σημαίνει χαλκός).

lifemagazinegr_coppa_club_1

Η καλύτερη θέα όλη μέρα!

Και ερχόμαστε στην ουσία: Το Coppa Club βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένο σε ένα άνοιγμα στην κορυφή ενός κτιρίου που του αφήνει ελεύθερη θέα στο πιο εντυπωσιακό κομμάτι του Λονδίνου, την Tower Bridge και κτίρια όπως το The Sharp.

lifemagazinegr_coppa_club_4

Είτε μέρα, είτε νύχτα, είτε με βροχή (κυρίως με βροχή, γι’ αυτό άλλωστε στήθηκαν τα ιγκλού) είτε με ήλιο θα απολαύσετε τον καφέ σας, το γεύμα, το δείπνο, το πρωινό ή το brunch σας μέσα σε ένα ιγκλού με θέα!

lifemagazinegr_coppa_club_6

lifemagazinegr_coppa_club_8

Η επίπλωση των ιγκλού είναι η επιτομή του cosy και του άνετου αλλά και του μοντέρνου!

lifemagazinegr_coppa_club_3

lifemagazinegr_coppa_club_7

Μάλιστα ο χώρος διατίθεται για events, από γενέθλια μέχρι γάμους ενώ το μαγαζί έχει και take away!

lifemagazinegr_coppa_club_10

Και από φαγητό τι λέει;

lifemagazinegr_coppa_club_5

Ελαφριά, ευρωπαϊκού προσανατολισμού πιάτα (ευτυχώς!) σερβίρονται για να απολαύσετε με την παρέα σας καθώς και κοκτείλς αλλά και παιδικά γεύματα ενώ εξίσου πλούσιο είναι το brunch του!

lifemagazinegr_coppa_club_2

Ο λογαριασμός του μαγαζιού στο Instagram είναι ότι πιο stylish έχετε δει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here