Η Κωνσταντίνα Σταμάτη μας δείχνει πώς να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική με μόνο 4 κινήσεις!

Πρόκειται για ένα σύνολο ασκήσεων που σκοπό έχουν να «ξυπνήσουν» τον οργανισμό και να βοηθήσουν στην αναπαραγωγή νέων κυττάρων μέσα από την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Γυμνάζουν ξεχωριστά και συνδυαστικά τους μύες του προσώπου και του λαιμού πετυχαίνοντας σύσφιγξη και βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του «contour» του προσώπου.

Πολλοί λοιπόν, υποστηρίζουν ότι με τη face yoga έχουν δει αποτελέσματα στην επιδερμίδα τους, αποκτώντας τελικά μια πιο νεανική όψη!Αυτό που εγώ πιστεύω είναι πως με λίγα λεπτά άσκησης καθημερινά πετυχαίνετε ένα πιο σφιχτό πρόσωπο, βελτίωση στο contour, απομάκρυνση πρηξιμάτων και καλύτερο ύπνο! Συγκέντρωσα τις 4 πιο βασικές και πολλαπλές σε αποτέλεσμα ασκήσεις που θα μπορούσατε να κάνετε καθημερινά μέχρι τα Χριστούγεννα και οι οποίες θα σας δώσουν για εκείνες τις ημέρες ένα πρόσωπο ξεκούραστο κ φωτεινό, όπου θα έχετε απαλύνει τυχόν ρυτίδες , θα έχετε τονώσει τα μάγουλα, ανεβάσει τα μάτια και σφίξει το λαιμό.

1. The forehead smoother

face yoga Beauty Ks (3)

Η κίνηση αυτή εμποδίζει το σχηματισμό ρυτίδων και παίρνει όλη την ένταση από το μέτωπο. Κάντε μπουνιές και τα δύο σας χέρια τοποθετήστε τα στο κέντρο του μετώπου εφαρμόστε ελαφριά πίεση και σύρετε μέχρι τους κροτάφους.

2. The neck lift

face yoga Beauty Ks (4)

Η κίνηση αυτή σφίγγει το λαιμό και το κοντό του προσώπου Και εμποδίζει την δημιουργία προγουλιού. Σουφρώνετε τα χείλη σας και τα στρέφεται προς τη μία πλευρά μέχρι να αισθανθείτε στρέτσινγκ στο μάγουλο. Γυρνάτε το κεφάλι προς την ίδια πλευρά και το σηκώνετε 45 μοίρες μέχρι να αισθανθείτε στρέτσινγκ στο λαιμό. Κρατάτε για λίγα δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνεται από την άλλη πλευρά.

3. The face lift

face yoga Beauty Ks (2)

Η κίνηση αυτή απαλύνει τις ρινοπαρειακές ρυτίδες και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα μάγουλα. Τοποθετήστε τα χέρια σας στους κροτάφους σπρώχνετε προς τα πάνω και πίσω θέλοντας να σηκώσετε το πρόσωπο. Σχηματίζεται με το στόμα το γράμμα Ο. Και κατεβάζετε το πηγούνι όσο πιο κάτω γίνεται θέλοντας να μακρύνει το πρόσωπο. Κρατάτε για λίγα δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνετε.

4. The eye lift

face yoga Beauty Ks

Η κίνηση αυτή βοηθάει την περιοχή γύρω από τα βλέφαρα και το πόδι της χήνας και απαλύνει τις ρινοπαρειακές. Τοποθετείτε τα ακροδάχτυλα του αριστερού χεριού σας στο δεξί κρόταφο διατηρώντας χαλαρούς τους ώμους και έξω το θώρακά. Πιέζετε προς τα κάτω θέλοντας να σηκώσετε το πρόσωπο πάνω και πίσω, όπως στη φωτογραφία.Εισπνέεται χαλαρά από τη μύτη εκπνέετε από το στόμα.

H Κωνσταντίνα Σταμάτη είναι πτυχιούχος Κοσμητολόγος-Αισθητικός του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και απόφοιτος με βαθμό «Άριστα» από την Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου «λεπτοχρωστικής μεθόδου» από τηνPermanent Beauty Γερμανίας.

Γεωργίου Κονδύλη 1, Άλιμος,Τηλ.: 213 0102260, www.beautyks.gr, FB: Beautyks • Κέντρο Ομορφιάς και Ευεξίας

Διαβάστε ακόμη:

Face yoga: Ένα φυσικό lifting γεμάτο θετική ενέργεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here