Οι γυναίκες γκρινιάζουν επειδή “οι άντρες έπαψαν να φλερτάρουν” και από την άλλη οι άντρες απαντούν ότι “οι γυναίκες δε χρειάζονται φλερτ αφού πια ότι θέλουν το παίρνουν μόνες τους”. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ότι δεν υπάρχει πια φλερτ αλλά ότι δε γίνεται όπως πρέπει να γίνει. Εδώ σας παρουσιάζουμε 5 σίγουρες κινήσεις για να την “αιχμαλωτίσετε”!

Από τον Γιώργο Λ. Παπαχατζή

 

Μην είστε καταπιεστικοί

Μην ξεχνάτε ότι κάνετε φλερτ όχι επίθεση… Άρα θα πρέπει να δείξετε το πιο cool προφίλ σας, χωρίς την παραμικρή διάθεση να πιέσετε την κοπέλα που κεντρίζει το ενδιαφέρον σας.

Προσοχή Προσοχή! 

Αφήστε της τον χώρο και το χρόνο που δικαιούται ο καθένας και δείξτε της εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν την προσεγγίζεται φιλικά αλλά ούτε και παθιασμένα ερωτικά…

Πείτε ένα έξυπνο και κομψό κοπλιμέντο

Μην επαναλαμβάνετε τις τετριμμένες φιλοφρονήσεις του στυλ “τι κουκλάρα είσαι εσύ…” και ποτέ μην χρησιμοποιείτε προσφωνήσεις όπως “μωρό μου” και “αγάπη μου”. Απεναντίας σκεφτείτε κάτι έξυπνο, πρωτότυπο και ευχάριστο που θα το ακούσει για πρώτη φορά.

Προσοχή Προσοχή! 

Αν δεν το καταλάβει με την πρώτη δε σημαίνει ότι φταίτε εσείς απαραίτητα. Μπορεί να πέσατε στην περίπτωση της όχι και τόσο εύστροφης…

antrikoflirthamogelolifemagazine (Custom)

Σπάστε τον πάγο

Όσο για το μεγάλο ερώτημα τι να πω και πώς να της το πω…; Η απάντηση είναι απλή. Δε χρειάζεται να βρείτε ούτε ένα μεγάλο θέμα της πολιτικής επικαιρότητας για να της πιάσετε κουβέντα, μπορείτε κάλλιστα να “κόψετε” το στυλ της και να τη ρωτήσετε για τα ενδιαφέροντά της, όπως τι ταινίες της αρέσει να βλέπει, πού έχει ταξιδέψει ή τι μουσική ακούει.

Προσοχή Προσοχή!

Αν σας κάνει και η ίδια αυτή την ερώτηση μην σπέυσετε να απαντήσετε ψέμματα μόνο και μόνο για να πείτε κάτι που νομίζετε ότι θα ήθελε να ακούσει. Φανείτε ειλικρινείς, πείτε της ξεκάθαρα τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα που έχετε στη ζωή σας (χωρίς να περιαυτολογήσετε) και πού ξέρετε μπορεί να ενθουσιαστεί μαζί σας!

Πλησιάστε την με αέρα

Η αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω για να την ρίξετε… Οι γυναίκες λατρεύουν τους άνδρες που εκπέμπουν σιγουριά και που θα μπορούν να βασιστούν πάνω τους. Οπότε μην απορήσετε γιατί δε σας δώσει σημασία αν την πλησιάσετε λες και πάτε να κάνετε το μεγαλύτερο τόλμημα στη ζωή σας.

Προσοχή Προσοχή!

Εντάξει είπαμε… Μην εμφανιστείτε και με ύφος χιλίων καρδιναλίων γιατί το πιθανότερο είναι να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Το χαμόγελο κερδίζει τις εντυπώσεις

Αν θέλετε να πάρετε πόντους τότε χαμογελάστε! Το χαμόγελο δείχνει άνεση, αυτοπεποίθηση και σιγουριά, καλοσύνη, ακαταμάχητη γοητεία. Γι αυτό χαμογελάστε γιατί αυτό σόγουρα θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και εσείς και εκείνη, αφήστε που θα σας δώσει πολλούς πόντους παραπάνω.

Προσοχή Προσοχή!

Πάντα πριν την έξοδό μας πλένουμε δοντάκια…, αν φάμε πριν πάμε στο μπαρ ξεπλένουμε το στόμα μας με νερό, και ακόμα καλύτερα μασάμε και μια τσίχλα έτσι για πιο δροσερή αναπνοή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here