Αν είστε ρομαντικοί, ίσως έχετε ήδη κάποια σχέδια στο μυαλό σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ακόμη και οι πιο κυνικοί, έχουν σίγουρα έναν πολύ καλό λόγο για να δείτε την V-Day με θετικό μάτι κι αυτός δεν είναι άλλος από τη γιορτή  που θα κάνετε στην κρεβατοκάμαρα!

Ίσως οι κάρτες, τα μπαλόνια και οι δωδεκάδες τριαντάφυλλα να μην είναι του γούστου σας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό! Οι παρακάτω σεξουαλικές στάσεις ωστόσο είναι εγγυημένο ότι θα βάλουν τους πάντες στο πνεύμα της ημέρας!

Απόλαυση στο φούλ!

Τι είναι καλύτερο από μια αγκαλιά τριαντάφυλλα κι ένα κουτί σοκολάτας; Μα φυσικά το στοματικό σεξ! Δώστε στον σύντροφό σας αυτό που θέλει πραγματικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σίγουρα θα το εκτιμήσει περισσότερο από τα γλυκά ή τα λούτρινα αρκουδάκια. Για έξτρα απόλαυση δοκιμάστε τη στάση 69 που βολεύει στο να πειραματίζεστε ταυτόχρονα!

The Saint on the Streets and a Sinner in the Sheets

Το γεγονός πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έλαβε το όνομά της από έναν Άγιο, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει κ εσείς να συμπεριφερθείτε με τον ίδιο τρόπο. Αντιθέτως, είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεται δημιουργικοί έως και αμαρτωλοί. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μια hot στάση που θα σας εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση: ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια στον αέρα, κι αφήστε τον παρτενέρ σας να διεισδύσει μέσα σας. Εύκολο μέχρι εδώ! Στη συνέχει ζητήστε του να κλείσει τα πόδια σας και να τα τοποθετήσει σε έναν από τους ώμους του. Και το extra tip της στάσης είναι ότι προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο σημείο G σας!

lifemagazinegr_sexlife_valentines day_kolpa_kayth_bradia1 The Box of Chocolate!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς σοκολάτα δεν γίνεται! Δεν είναι όμως υποχρεωτικό να τη σερβίρετε μέσα σε ένα κόκκινο κουτί σε σχήμα καρδιάς. Επιλέξτε κάτι πιο σέξι και προσφέρετε στον παρτενέρ σας τη σοκολάτα σε διάφορα σημεία του κορμιού σας! Σίγουρα θα είναι η πιο απολαυστική αλλά και καυτή γλυκιά αναζήτηση που έχει ζήσει ποτέ, ενώ και οι δύο θα μπείτε για τα καλά στο mood που απαιτεί η ημέρα!

Valen-Tie Me Up

Δεν είναι ανάγκη να πειραματιστείτε και πολύ με διάφορες στάσεις για να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πικάντικη. Φτάνει να βάλετε λίγο φαντασία σε όσα μέχρι στιγμής σας αρέσουν και ετοιμαστείτε να απογειωθείτε. Μια καλή λύση είναι το bondage. Δοκιμάστε να κλείσετε τα μάτια σας κι αφήστε τον παρτενέρ σας να σας δέσει σε διάφορα σημεία, ή αντιστρόφως. Επιλέξτε ρόλους και παραδοθείτε στην ηδονή.

lifemagazinegr_sexlife_valentines day_kolpa_kayth_bradia2

Διαβάστε ακόμη:

Οι στάσεις του σεξ που πολλές γυναίκες καταβάθος απεχθάνονται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here