Το σεξ υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό, ζεστό και ευχάριστο για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Πώς όμως μπορούμε να αρνηθούμε εκείνη τη στιγμή κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα;

Υπάρχουν φορές που θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί εξαιτίας μιας θέσης σεξ που μπορεί να φανεί πολύ ελκυστική για το άτομο με τον οποίο είμαστε μαζί, αλλά όχι για εμάς! Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές προτιμήσεις και γούστα στο κρεβάτι, αλλά είναι μερικές στάσεις που πολλές θα συμφωνήσουμε ότι απλά ΔΕΝ βολέυουν!

lifemagazine_sexposotions1

1. Ανάποδη καουμπόισσα

Δημοφιλής στάση για τους άντρες διότι προσφέρει υπέροχη θέα και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια από εκείνους. Δεν ισχύει όμως πάντα το ίδιο και για τις γυναίκες! Πολλές από εμάς δυσκολευόμαστε να φτάσουμε σε οργασμό ενώ χρειάζεται να κρατάμε συνεχώς την ισορροπία μας για να διατηρήσουμε το ρυθμό. Άσε που μετά από λίγη ώρα τα πόδια μας κουράζονται. Όχι και τόσο σέξι, έτσι δεν είναι;

2. Στάση λωτού

Αυτή είναι μια ωραία στάση που δημιουργεί οικειότητα με το σύντροφο και ενδείκνυται για ρομαντικές στιγμές. Πολλές γυναίκες όμως την αντιπαθούν γιατί δυσκολέυονται στην κίνηση. Επιπλέον τα φιλιά κι οι αγκαλιές που ανταλάσσουμε με τον παρτενέρ μας εκείνη τη στιγμή, σίγουρα είναι ένας τρόπος να δεθούμε περισσότερο μαζί του, όμως αυτό δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε στην πράξη και να φτάσουμε στην κορύφωση.

3. Ιεραποστολικό

Αυτή τη στάση ή θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις! Αν κατατάσσεσαι στο δεύτερο γρουπ σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Πολλές φορές είναι δύσκολο να τελειώσεις ενώ δεν μπορείς να έχεις κανέναν έλεγχο στο ρυθμό και τη διείσδυση. Αν πάλι ο παρτενέρ σου τα έχει τα κιλάκια του, δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις κιόλας!

5. Στάση “κουτάλι”

Την αντιπαθούμε γιατί είναι πολύ αργή και τεμπέλικη! Καλύτερα να τη χρησιμοποιήσετε όταν είστε και οι δύο κουρασμένοι και το μόνο που θέλετε είναι να χουχουλιάσετε αγκαλιά κάτω από τα σκεπάσματα.

6. Όρθιες στάσεις

Όσο ελκυστικές και σέξι φαίνονται στις ταινίες άλλο τόσο δύσκολες και άβολες είναι στην πραγματικότητα! Συνήθως απαιτούν ευλυγισία και ισορροπία και δεν μας επίτρέπουν να ευχαριστηθούμε τη διείσδυση. Αν μάλιστα υπάρχει και διαφορά ύψους, εκεί το πράγμα καταντάει καταστροφή!

7. 69

Άλλη μια περίπτωση που διχάζει το γυναικείο φύλο! Σίγουρα είναι απολαυστική αλλά δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς σ’ αυτό που νιώθεις αφού πρέπει ταυτόχρονα να ικανοποιείς και τον παρτενέρ σου. Επίσης δύσκολη αν αντιμετωπίζετε μεγάλη διαφορά στο ύψος, ενώ αν βρίσκεστε από πάνω τότε με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα κουραστούν τα χέρια και οι καρποί σας. Γιατί να μπαίνετε λοιπόν σε τόσο κόπο;

Διαβάστε ακόμη:

4 λόγοι που δεν φτάνετε σε… οργασμό!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here