4 λόγοι που δεν φτάνετε σε… οργασμό!

Αναρωτιέστε τι πηγαίνει στραβά κάθε φορά που κάνετε έρωτα και είναι αδύνατον να φτάσετε σε οργασμό; Αυτοί είναι 4 πολύ καλοί λόγοι αλλά και 4 λύσεις για να φτάσετε επιτέλους στην κορύφωση!

lifemagazinegr_logoi_pou_den_exete_orgasmo (2)

Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Οργασμός: Μία λέξη, πολύς… πόνος! Όλες οι γυναίκες τον θέλουν αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι λίγες το πετυχαίνουν. Βέβαια το σεξ είναι μια διαδικασία που μπορείτε να απολαύσετε εξίσου και χωρίς οργασμό! Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι το πρόβλημα της κορύφωσης όχι απλά δεν είναι σπάνιο αλλά αντιθέτως, ένα συντριπτικό ποσοστό αδυνατεί να φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Γιατί; Εκτός εάν συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας όπως π.χ. η κατάθλιψη, υπάρχουν κάποιοι άλλοι που “εμποδίζουν” τις γυναίκες να απολαύσουν το σεξ και να έχουν οργασμό. Σας δίνουμε 4 πολύ βασικούς αλλά και τη λύση τους!

lifemagazinegr_logoi_pou_den_exete_orgasmo (8)

1#
Δεν γνωρίζετε ή δεν αγαπάτε το σώμα σας

Ο οργασμός έχει να κάνει με το σώμα και το μυαλό σας. Όταν το μυαλό σας είναι κολλημένο την ώρα που κάνετε έρωτα στο ότι έχετε κυτταρίτιδα ή ότι δεν δείχνετε όμορφη στη στάση που έχει επιλέξει ο σύντροφός σας δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρωθείτε στο σεξ ώστε να έχετε οργασμό. Αντίθετα από τους άνδρες, ο οργασμός μιας γυναίκας είναι ως επί το πλείστον εγκεφαλική λειτουργία. Επιπλέον, το καλό σεξ αποτελεί κάτι σαν ανταλλαγή πληροφοριών. Οι ερωτογενείς σας ζώνες, ο τρόπος ή τα σημεία στα οποία πρέπει να σας σας αγγίξει ο σύντροφός σας για να σας ερεθίσει είναι πληροφορίες που γνωρίζετε εσείς και πρέπει να του υποδείξετε. Αν δεν γνωρίζετε το σώμα σας και τις δυνατότητές του αυτό δυσκολεύει τα πράγματα, όση θέληση κι αν έχει εκείνος να σας ικανοποιήσει.

lifemagazinegr_logoi_pou_den_exete_orgasmo (9)

Η λύση: Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή για ένα καλό σεξ από το να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε συγκεντρωμένη στη στιγμή και στο συναίσθημα και όχι στην κυτταρίτιδα! Ο άνδρας που έχετε επιλέξει για να κάνετε σεξ προφανώς σας θέλει και προφανώς δεν δίνει σημασία την ώρα που όλα είναι “καυτά” για να σας βαθμολογήσει οπτικά! Απελευθερωθείτε και φυσικά κατευθύνετέ τον στο τι θέλετε. Εάν δεν γνωρίζετε το σώμα σας και τις ανάγκες του, τότε μην αργείτε! Πειραματιστείτε! Αγγίξτε τον εαυτό σας, αφουγκραστείτε τα σημεία που σας ερεθίζουν με τα χέρια σας ή και με τη βοήθεια ενός δονητή. Μόλις ανακαλύψετε αυτό που σας αρέσει τότε θα μπορείτε να το μοιραστείτε και με το σύντροφό σας και ο οργασμός θα είναι θέμα χρόνου!

2#
Ο παρτενέρ σας είναι άπειρος!

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, κυρίως όμως σημαίνει ότι ο παρτενέρ σας είναι του “ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε”! Δηλαδή δεν… πολυασχολείται με την πάρτη σας είτε διότι απλούστατα έτσι έχει μάθει και δεν βρέθηκε γυναίκα να του μιλήσει ντόμπρα είτε διότι έχει άγνοια! Ναι, πολλοί άνδρες δεν γνωρίζουν καν τι είναι και ειδικά πού είναι η κλειτορίδα, δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν και άλλες ερωτογενείς ζώνες εκτός από τον κόλπο και κυρίως πιστεύουν ότι ο γυναικείος οργασμός είναι τόσο αυτόματος όσο ο δικός τους!

lifemagazinegr_logoi_pou_den_exete_orgasmo (7)

Η λύση: Εντατικά μαθήματα! Τι σημαίνει αυτό; Εάν ο παρτενέρ σας είναι σωστός και… άξιος τότε θα σας ακούσει με προσοχή εφόσον του πείτε και του δείξετε πώς έχουν τα πράγματα! Εξηγήστε του πού βρίσκονται τα ερωτογενή σημεία σας ώστε να μάθει τι σας ερεθίζει πολύ, συστήστε του… την κλειτορίδα σας, αλλά κυρίως πείτε του ποια στάση σας αρέσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αλλά και πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να φτάσετε στην κορύφωση. Και αν ντρέπεστε να τα πείτε εσείς, τότε μπορείτε κάλλιστα να πάτε σε σεμινάρια για το σεξ που πλέον υπάρχουν πολλά και είναι άκρως διαφωτιστικά και για τους δυο σας! Αν, πάλι, ο παρτενέρ σας ανήκει στην κατηγορία αυτών που… “από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν”, τότε δεν έχετε τον σωστό παρτενέρ!

3#
Αλλάζετε συχνά στάσεις

Ναι, δε λέμε, καλή η ποικιλία και η εναλλαγή των στάσεων κατά τη διάρκεια του σεξ για να αυξήσετε την ηδονή αλλά το ζητούμενο δεν είναι εκεί! Δεν έχει σημασία η ποσότητα των στάσεων που θα αλλάξετε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αλλά η ποιότητα, το timing και η καταλληλότητά τους. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες στάσεις που οδηγούν θριαμβευτικά στον οργασμό!

lifemagazinegr_logoi_pou_den_exete_orgasmo (6)

Η λύση: Πάρτε πρωτοβουλία και επιλέξτε τις στάσεις που θα ακολουθήσετε αλλά και τη σειρά με την οποίες θα τις εφαρμόσετε για να φτάσετε στην κορύφωση. Και φυσικά μην του το πείτε με “δασκαλίστικο” και απαιτητικό τρόπο αλλά με την πιο σέξι τακτική σας! Αλλιώς το πιθανότερο είναι να δείτε τα πράγματα από πλευράς του να… πέφτουν και εσείς να χάσετε τον οργασμό σας!

lifemagazinegr_logoi_pou_den_exete_orgasmo (3)

4#
Είστε παρούσα… απούσα!

Το άγχος της καθημερινότητας, ένα πρόβλημα που σας απασχολεί έντονα, ένας φόβος, ακόμη και ένας καβγάς είναι αρκετά για να σας κάνουν να χάσετε την όρεξη για σεξ, πόσω μάλλον να έχετε οργασμό! Πολύ συχνά οι γυναίκες ενδίδουν στο κακό σεξ και κυριολεκτικά βιώνουν την εμπειρία με… απάθεια, αφού το θεωρούν καλύτερο από το τίποτα! Όμως αυτό μπορεί να ρίξει την ψυχολογία σας περισσότερο αλλά και να σας ριζώσει την πεποίθηση ότι δεν θα έχετε ποτέ ξανά έναν ικανοποιητικό οργασμό.

lifemagazinegr_logoi_pou_den_exete_orgasmo (1)

Η λύση: Είπαμε, το σεξ είναι εγκεφαλική λειτουργία για τις γυναίκες! Ως εκ τούτου σταματήστε να σκεφτείτε τους λογαριασμούς και ό,τι άλλο σας βασανίζει και δοθείτε με όλο σας το είναι στον παρτενέρ σας την ώρα της πράξης αν θέλετε να ζήσετε την απόλυτη ηδονή. Και αν αυτό σας ακούγεται δύσκολο, τότε ο μόνος δρόμος είναι να βρείτε τον τρόπο που θα χαλαρώσετε, που θα ξεχάσετε τα προβλήματα και θα σας έρθει η όρεξη για σεξ. Εδώ, μεγάλο ρόλο παίζουν τα προκαταρκτικά. Ζητήστε από το σύντροφό σας ένα αισθησιακό μασάζ, πιείτε ένα ποτήρι κρασί (όχι παραπάνω όμως, το… μεθύσι δεν είναι αφροδισιακό!), ανάψτε κεριά, κάντε όλα όσα χρειάζεται για να αισθανθείτε ερωτικά και άνετα. Διαφορετικά, εξηγήστε με ειλικρίνεια στο σύντροφό σας τι συμβαίνει (όχι το τυπικό “αγάπη μου έχω πονοκέφαλο”!) και αφεθείτε σε μια ζεστή και όμορφη αγκαλιά, που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα! Ο οργασμός σας μπορεί να περιμένει και σίγουρα θα σας αποζημιώσει την επόμενη φορά!

Διαβάστε ακόμη:

Sex trends: Τα “βρώμικα” μυστικά του 2018!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here