Όταν η τεχνολογία και η επιστήμη συνδυάζονται προκύπτουν θαύματα, όπως τα νέας γενιάς προφυλακτικά που υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση!

Μια νέα επιστημονική ανακάλυψη έρχεται να απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή! Πρόκειται για τα ολοκαίνουριας τεχνολογίας προφυλακτικά με έξτρα λιπαντικό το οποίο μπορεί να διατηρηθεί για περίπου 1.000 ωθήσεις, τη στιγμή που τα συμβατικά προφυλακτικά διαρκούν για μόνο 100 με 500 ωθήσεις.

lifemagazine.gr (4)

Η σχετική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Royal Society Open journal περιγράφει πώς το λάστιχο από καουτσούκ επικαλύπτεται με ένα λεπτό στρώμα από υδρόφιλα πολυμερή τα οποία κατά την επαφή με την υγρασία καθίστανται ολισθηρά στην αφή, κάνοντας κατ’ επέκταση το λιπαντικό πιο διαρκές ενώ εξαφανίζει την ανάγκη προσθήκης περισσότερου λιπαντικού κατά τη διάρκεια του σεξ.

Στην έρευνα, που χρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation, ένα ποσοστό της τάξεως του 73% αξιολόγησε το νέο προφυλακτικό με πολύ καλύτερη βαθμολογία σε σχέση με όσα κυκλοφορούν μέχρι τώρα στην αγορά. Από εκείνους που δήλωσαν ότι δεν χρησιμοποιούν ποτέ προφυλακτικά, το 86% δήλωσε ότι προτιμούν ένα έμφυτο ολισθηρό προφυλακτικό και το 43% δήλωσε ότι ένα εγγενώς ολισθηρό προφυλακτικό θα αυξήσει τη χρήση του προφυλακτικού εν γένει.

lifemagazine.gr (3)

Με τη χρήση λοιπόν των νέων προφυλακτικών οι επιστήμονες ευελπιστούν στη μείωση της μετάδοσης σεξουαλικών ασθενειών καθώς και περιστατικών ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Μια θυγατρική εταιρία του πανεπιστημίου εργάζεται για το λανσάρισμα του νέου αυτού προϊόντος στην αγορά. Αν επιτευχθεί αυτό, τότε σίγουρα η ανθρωπότητα θα έχει έναν ακόμη λόγο να ευχαριστεί τον Bill Gates!

Διαβάστε ακόμη:

Sex studies: Σε τι μας βοηθάει το σεξ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here