Το παλιό στέκι, που αγαπήθηκε όσο λίγα, ανοίγει ξανά τις πόρτες του και υποδέχεται τον Διονύση Σαββόπουλο!

lifemagazine.gr (3)

Στο κέντρο της Αθήνας κάτι όμορφο έρχεται να προτεθεί στην ατζέντα όσων αγαπούν πραγματικά το γνήσιο ελληνικό τραγούδι! Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του «Άλσους», που αποτελεί το παλιό στέκι του αείμνηστου Γιώργου Οικονομίδη κι ένα ιστορικό ορόσημο για τη μουσική πορεία της πόλης!

Εκεί πρωτοεμφανίστηκαν ως «νέα ταλέντα» η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιάννης Βογιατζής και ο Χάρυ Κλυν. Και μάλιστα δίπλα στα μεγάλα αστέρια της δεκαετίας του ’50 και του ’60 όπως ήταν  ο Μανώλης Χιώτης  και η Μαίρη Λίντα. Στην δεκαετία του ’80, το «Άλσος» έγινε στέκι ξανά, με την  Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Οπισθοδρομική κομπανία υπό την εικαστική φροντίδα τότε, του Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Αυτήν ακριβώς την παράδοση μεγάλων καλλιτεχνών επιδιώκει να αναβιώσει ο Διονύσης Σαββόπουλος, με απόλυτο σεβασμό στο χώρο και την κληρονομιά που κουβαλά. Το πρόγραμμα εκτός από τα ξεχωριστά τραγούδια του ερμηνευτή θα πλαισιωθεί με τραγουδιστές και ηθοποιούς, καραγκιοζοπαίχτες, μάγους και μίμους!

Οι εμφανίσεις του θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στον αγαπημένο κήπο που αναμένεται να γίνει στέκι και να λειτουργεί όλη την εβδομάδα και όλες τις ώρες της ημέρας. Για το εγχείρημα αυτό ο ίδιος ο Σαββόπουλος σημειώνει: «Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε για να αποκτήσει πάλι η Αθήνα έναν τόπο ψυχαγωγίας μες στην καρδιά της!»

Διαβάστε ακόμη:

Η Ανδριάννα Μπάμπαλη βλέπει τα πράγματα καθαρά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here