Η νέα χρονιά έρχεται κι αν θέτελε να κάνετε την υγιεινή διατροφή συνήθειά σας, τότε το Subito θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας!

subito (3)

Τα 12 χρόνια λειτουργίας του στη Γλυφάδα αποδεικνύουν πως το Subito είναι ένα μαγαζί που ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα των προϊόντων του όσο και για τη ζεστή, οικεία ατμόσφαιρα του προσεγμένου και πάντα καθαρού χώρου του! Οποιαδήποτε στιγμή κι αν επικσεφθείτε το κατάστημα σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει είτε πρόκειται για ζεστά ροφήματα είτε για γευστικές επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο.

subito (4) Ένας από τους πρωταγωνιστές του καταλόγου είναι το τσάι που για το Subito δεν είναι απλώς ένα ρόφημα αλλά μια ολόκληρη τελετουργία που χρήζει της ανάλογης προσοχής στο σερβίρισμα. Δεν ξεχνάμε ωστόσο τα ολόφρεσκα panini της κουζίνας του που κόβονται κι ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας. Εδώ τίποτα δεν είναι έτοιμο, αλλά παρασκευάζεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

subito Χειροποίητες μπάρες δημητριακών όπως εκείνη με τη μαύρη σοκολάτα, το μαύρο ταχίνι, το μέλι τους ξηρούς καρπούς και τα cranberry, καθώς επίσης και θρεπτικά smoothies σε διάφορους συνδυασμούς είναι μερικά από όσα σας περιμένουν μόνο στο Subito!

Στο light menu του μαγαζιού, που έχει επιμεληθεί ο διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, θα βρείτε θερμοδομετρημένες προτάσεις, ομελέτες όγκου και διάφορες γιαουρτογεύσεις με superfoods και φρέσκα φρούτα!subito (5)

Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα Τηλ. 210964 6570 FB: Subito espresso bar & panini Instagram: subitocafe

Διαβάστε ακόμη:

Super foods: το μέλλον της διατροφής μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here