Χίλιες και μία νύχτες για την Ζιζέλ και το σύζυγό της! Δείτε τις φωτογραφίες!

Στο μακρινό-για αυτήν-Κατάρ βρέθηκε το σουπερμόντελ Ζιζελ χάρη στις υποχρεώσεις του συζύγου της. Και το αποτέλεσμα ήταν να ζήσει το δικό της αραβικό… παραμύθι!

lifemagazinegr_gisele_2Φόρεσε το σαλβάρι της, έκανε χένα στην παραλία, ανέβηκε σε καμήλες, τάισε καμήλες, έζησε τη χλιδή των πολυτελών ξενοδοχείων του Κατάρ! Η Ζιζέλ πήγε ένα μοναδικό ταξίδι με τον σύζυγό της Tom Brady και τα παιδιά τους και έζησε χίλιες και μία αραβικές νύχτες!

lifemagazinegr_gisele_tom

Καθώς το Κατάρ διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2022, ο Tom Brady ήταν προσκεκλημένος της αδελφής του εμίρη της χώρας, Sheikha Al-Mayassa Bint Hamad Al-Thani. Και έτσι έδωσε την ευκαιρία σε όλη του την οικογένεια να ζήσει από κοντά μια αραβική εμπειρία. Μάλιστα ταξίδεψαν με ειδικά ναυλωμένο αεροσκάφος της Qatar Airways στη Ντόχα, την πρωτεύουσα της χώρας!

lifemagazinegr_gisele_1Οι καμήλες δεν μπορούσαν να λείπουν από αυτήν!

lifemagazinegr_gisele_5Η Ζιζέλ και τα παιδιά της τάισαν καμήλες ενώ η ίδια ανέβηκε με το σύζυγό της σε αυτές για μια ωραία βόλτα, αφού πρώτα είχε κάνει χένα στα χέρια της στην παραλία!

lifemagazinegr_gisele_6

Η οικογένεια της Ζιζέλ απόλαυσε όπως είναι φυσικό πολυτελή φιλοξενία και το απόλαυσε!

Χίλιες και μία νύχτες στο Κατάρ!

Εκτός από τις αραβικές μέρες, η Ζιζέλ έζησε και τις αραβικές νύχτες, όπως πόσταρε και στο Instagram!

lifemagazinegr_gisele_4

Μία από αυτές ήταν ιδιαίτερη καθώς το μοντέλο φόρεσε μια πανάκριβη τουαλέτα που της χάρισε η αδελφή του εμίρη και βγήκε ραντεβού με το σύζυγό της, σαν πριγκίπισσα!

lifemagazinegr_gisele_3Και ιδού η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο σύζυγό της:

Date night with my # 1 ❤️❤️❤️

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here