Η alternative εμφάνιση που επέλεξα για τα madwalk 2018


Πίσω από την alternative εμφάνιση που επέλεξα για τα madwalk κρύβεται ένας δημιουγικός και ανήσυχος Yδροχόος, η σχεδιάστρια Φαίη Σακλά.

Η Φαίη είναι η σχεδιάστρια που ξεχώρισα ένα χρόνο πριν στο show της “NGFL” της Άσπας Κόντου που δείχνουν την δουλειά τους οι νέοι σχεδιαστές και πραγματικά βλέπεις πολλά νέα ταλέντα με εξαιρετικές δουλειές. Έδειχνε την συλλογή της ως τελειόφοιτη από την σχολή της Βίκυς Καγιά “Fashion Workshop Mod’Art International, όπου φοίτησε με υποτροφία, κερδίζοντας την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό (τίποτα δεν είναι τυχαίο). Τα υπέροχα και τολμηρά σχέδια της, τα ρούχα σε γεωμετρικές  γραμμές και το μοναδικό ύφος που είχαν και έχουν τα κομμάτια της άφησαν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Είναι μια σχεδιάστρια που έχει πορεία και θα αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο της μόδας με σχέδια που δεν σου θυμίζουν κάτι άλλο και που μόλις τα βλέπεις ξέρεις ότι είναι δικά της.

Ήθελα  λοιπόν την ημέρα που θα πήγαινα στην γιορτή της ελληνικής μόδας “madwalk 2018” να φορέσω κάτι που θα ξέφευγε από τις τετριμμένες εικόνες, κάτι όμως που να είχε στοιχεία και κομμάτια από εμένα. Έτσι επέλεξα να φορέσω ένα κόσμημα από  την ”Geometric Harmony” συλλογή μου, το ”Arrow”, που ήταν σαν να το είχα σχεδιάσει για το συγκεκριμένο ρούχο και έκανα ένα mix & match συνδυασμό με το γεωμετρικό σύνολο της Φαίη Σακλά, το γεωμετρικό κόσμημα της “PersonArt”  και τα Pop αλλά εξίσου δυναμικά high heels ”Imperium” της Altactive, που θα σας μιλήσω σε ένα άλλο θέμα για αυτήν την νέα εταιρεία και για την σχεδιάστρια που υπογράφει για αυτήν.

Δείτε εδώ και μερικές εικόνες από την ανοιξιάτικη συλλογή της ‘FΛY’

P.S.: Bonus μια ακόμα εικόνα με τον άντρα μου, που είναι δίπλα μου και με στηρίζει σε ό,τι κάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here