Κάντε το σπίτι και το γραφείο σας να μυρίζουν όμορφα!

Τι σας κερδίζει όταν µπαίνετε πρώτη φορά σε ένα σπίτι ή σε ένα γραφείο; Μα φυσικά, η µυρωδιά του και η καθαριότητά του! Αυτά τα δύο επηρεάζουν την ψυχολογία, αλλά και τη διάθεσή σας! Πώς θα το πετύχετε και στο δικό σας χώρο;

1. Προσοχή στα αποτσίγαρα!

Τα αποτσίγαρα και ειδικά όταν µένουν το βράδυ στο τασάκι κάνουν την ατµόσφαιρα να µυρίζει πολύ πολύ άσχηµα! Καλό είναι το βράδυ πριν πάτε για ύπνο ν’ αδειάζετε τα τασάκια και να τα πλένετε. 

2. Καθαρός αέρας!

Είναι πολύ σηµαντικό να ανανεώνετε καθηµερινά την ατµόσφαιρα του σπιτιού ή του γραφείου ανοίγοντας τα παράθυρα για κάποια ώρα ώστε να αποµακρύνονται οι δυσάρεστες µυρωδιές.  

3. Όχι σκουπίδια!

Μην αφήνετε τα σκουπίδια µέσα στο σπίτι σας ή το γραφείο σας! Φροντίστε για το τακτικό άδειασµα των κάδων, πλένετε τακτικά τους κάδους σας και φυσικά κάθε βράδυ θα πρέπει να πετάτε τα απορρίµατα!

4. Αρωµατίστε το χώρο σας! 

Πώς; Με πολλούς τρόπους! Μπορείτε να αγοράσετε αρωµατικά χώρου, να έχετε αρωµατικά κεριά, να ψεκάζετε τις λάµπες σας και τις κουρτίνες σας καθηµερινά µε ελάχιστο άρωµα, να βάλετε ποτ πουρί στους χώρους σας!

5. Προσοχή στην τουαλέτα!

Σίγουρα η τουαλέτα είναι ένας χώρος που προκαλεί τη µεγαλύτερη δυσοσµία και θα πρέπει να φροντίζετε να είναι πάντα καθαρή, µε τα σιφώνια καλυµµένα ώστε να µην µπαίνουν δυσάρεστες οσµές!

Διαβάστε επίσης:

5 φυτά εσωτερικού χώρου που ζουν και στο… σκοτάδι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here