Η Maria Menounos μαγειρεύει!

Μπήκαµε στην κουζίνα της Maria Menounos, η οποία εκτός από παρουσιάστρια κάνει άλλη µια καριέρα, προµοτάροντας τη δική της σειρά τροφίµων αλλά και συνταγών βασισµένων στις ελληνικές συνταγές της µητέρας της στο site της mariamenounos.com.

Και ιδού µία απίθανη συνταγή για βραδινό που µας προτείνει!

Γεµιστές πατάτες

Υλικά

  • 2 µέτριες πατάτες
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/4 κιµά
  • 1 µέτρια ντοµάτα ψιλοκοµµένη
  • 2 φρέσκα κρεµµυδάκια ψιλοκοµµένα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μισό φλιτζ. τριµµµένο τσένταρ
  • Μισό φλιτζ. ξινή κρέµα light ή γιαούρτι

Πώς να τις φτιάξετε!

  • Προθερµαίνετε το φούρνο στους 180 βαθµούς.
  • Αφού τις πλύνετε καλά και τις στεγνώσετε, τρίψτε τις πατάτες εξωτερικά µε το λάδι.
  • Ψήστε τες για 50 λεπτά ή µέχρι να µαλακώσουν.
  • Κόψτε τες στη µέση οριζόντια και αφαιρέστε προσεκτικά την ψίχα τους σε ένα µπολ και λιώστε την.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι σωτάρετε τον κιµά να ροδίσει.
  • Ρίξτε την ντοµάτα, τα κρεµµυδάκια, την ψίχα της πατάτας και αλατοπίπερο.
  • Σωτάρετε για ένα λεπτό.
  • Βάλτε το µίγµα του κιµά µέσα στις αδειασµένες πατάτες και βάλτε τες σε ταψί.
  • Πασπαλίστε κάθε πατάτα µε τυρί και ψήστε για 15 λεπτά µέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Σερβίρετε µε λίγη ξινή κρέµα ή γιαούρτι (προαιρετικά).

Maria_Menounos

Slow-Cooker-Buffalo-Chicken-Stuffed-Sweet-Potatoes

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here