Ζήστε την πιο διαδραστική και ξεχωριστή εμπειρία επικοινωνίας με τη δύναμη της ψηφιακής πραγματικότητας που εγκαινιάζει για εσάς το πάντα πρωτοπόρο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

ote (3)Στο αγαπημένο και ανέκαθεν προηγμένο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, η ιστορία και η γνώση ενσωματώνονται μέσα από πρωτοποριακές τεχνολογικές μεθόδους που σας ξεναγούν πραγματικά σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο! Στα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που ξεκινούν στο μουσείο για σχολικές ομάδες και οικογένειες, οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με τις νέες τεχνολογίες Augmented (ΑR) & Virtual (VR) Reality για να γνωρίσουν την ιστορία των τηλεπικοινωνιών και να μάθουν για την εξέλιξη της επικοινωνίας και της τεχνολογίας.

ote (2)Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που λαμβάνουν χώρα σε έναν ολοκαίνουριο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, περιλαμβάνουν εικαστικά και τεχνολογικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι, θεατρικές παραστάσεις, ενημέρωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, ρομποτική και διαδραστικές ξεναγήσεις. Ειδικά, στα προγράμματα για οικογένειες, οι επισκέπτες θα συμμετάσχουν με όλες τους τις αισθήσεις, σε δράσεις Mixed Realities και θα εμπλακούν σε ένα «παιχνίδι μυστηρίου», ενώ στα εικαστικά και τεχνολογικά εργαστήρια θα κάνουν με τα tablets του Μουσείου τον πιο γρήγορο «γύρο των μουσείων του κόσμου», σε 90 μόνο λεπτά! Και όχι μόνο… θα σπάσουν κώδικες, θα δουν έναν δορυφόρο, θα αγγίξουν οπτικές ίνες και θα γίνουν για μία μέρα εναερίτες! Και το καλύτερο; Η συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα είναι δωρεάν! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε κράτηση ηλεκτρονικά!

Οι οικογενειακές δράσεις του μουσείου που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε:
Οπτικές ίνες: Καλωσορίσατε στο μέλλον!
Τα παιδιά θα ανακαλύψουν την τεχνολογία των οπτικών ινών, θα παίξουν με την άμμο στο μηχάνημα επαυξημένης πραγματικότητας και θα γνωρίσουν τα ΚΑΦΑΟ και τις Καμπίνες.

Ο γύρος των μουσείων του κόσμου σε 90 λεπτά για γονείς και παιδιά!
Tablets, περιέργεια και ο γύρος των Μουσείων του κόσμου ξεκινά! Μικροί και μεγάλοι θα σερφάρουμε στις ψηφιακές συλλογές άλλων Μουσείων του κόσμου και θα δημιουργήσουμε το δικό μας κολάζ.

Εισαγωγή στην εκπαιδευτική ρομποτική!
Μια συναρπαστική ψυχαγωγική εμπειρία, στην οποία τα παιδιά θα κατασκευάσουν ένα ρομποτικό μοντέλο το οποίο θα βάλουν σε λειτουργία σε πραγματικό χρόνο!

Mystery Museum… παιχνίδι μυστηρίου στο μουσείο!
Μέσα από έναν augmented reality φωτογραφικό θάλαμο, VR μάσκες, tablets, γρίφους και κρυμμένα μηνύματα, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στον χρόνο μαθαίνοντας για την εξέλιξη της επικοινωνίας από την αρχαιότητα έως τους δορυφόρους!

Γίνε μια μέρα εναερίτης και ανέβα ψηλά!
Τα παιδιά «ανεβαίνουν» ψηλά στους πυλώνες, παρατηρούν τον εξοπλισμό, ακούν άγνωστες ιστορίες των τηλεπικοινωνιών και ανακαλύπτουν το δύσκολο έργο των εναεριτών.

Κάντε την κράτησή σας ηλεκτρονικά www.otegroupmuseum.gr

Πρωτέως 25, N.Κηφισιά, Τηλ. 210 6201899 – 210 6201999,

Instagram: otegroupmuseum, otegroup-museum@ote.gr

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο! Έρχεται στο Los Angeles το 1o Μουσείο για selfies!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here