Παιδότροπος: Ο παιδότοπος των ονείρων μας…

Η διασκέδαση, η εκτόνωση, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία των παιδιών απέκτησαν τη δική τους στέγη στον Άλιµο και συγκεκριµένα στον «Παιδότροπο» που σύντοµα θα γίνει το αγαπηµένο στέκι µικρών και µεγάλων.

Στις εγκαταστάσεις του «Παιδότροπου», τα χρώµατα και τα ατέλειωτα παιχνίδια περιµένουν εσάς και τα παιδιά σας για σας προσφέρουν τις πιο ευχάριστες στιγµές διασκέδασης. Χαρίστε στα παιδιά σας την ψυχαγωγία που χρειάζονται µέσα από ποιοτικά παιχνίδια, που στόχο έχουν  να τους δώσουν την ευκαιρία ν’ ασχοληθούν µε δραστηριότητες που θα τα γεµίσουν µε χαρά. Η ζωγραφική, η µουσική και η µεγάλη γκάµα επιτραπέζιων παιχνιδιών είναι λίγες µόνο από τις µορφές δηµιουργικής απασχόλησης µε τις οποίες τα παιδιά σας θα έρθουν σε επαφή, ενώ το συγκρότηµα περιλαµβάνει επίσης, digital αίθουσα προβολών, discotheque και γήπεδο 5×5 για πιο αθλητικές δραστηριότητες.

Στο ασφαλές περιβάλλον του χώρου του, θα βρείτε έµπειρους και εξειδικευµένους παιδαγωγούς που θα βοηθήσουν τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν και ν’ απολαύσουν αξέχαστες στιγµές παιχνιδιού. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα σε εσάς να επιβλέπετε τα παιδιά σας και -γιατί όχι- να γίνεται ένα µε αυτά, συµµετέχοντας στις δραστηριότητες, καλλιεργώντας µέσα από το παιχνίδι µια νέα µορφή επικοινωνίας µαζί τους.

It’s party time!

Οργανώστε στον «Παιδότροπο» τα πιο πρωτοποριακά πάρτι γενεθλίων και καταπλήξτε τους καλεσµένους σας! Οµαδικά παιχνίδια, φιλική υποδοχή, ασφάλεια και φυσικά, διασκέδαση, είναι όλα όσα χρειάζεστε για την πιο πετυχηµένη γιορτή, ενώ µπορείτε να επιλέξετε επίσης και θεµατικά πάρτι που δίνουν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα τόσο στο στολισµό όσο και στις δραστηριότητες των παιδιών:

  • Κυνήγι κρυµµένου θησαυρού
  • Ζήσε το παραµύθι σου
  • Εικαστικό εργαστήρι
  • Πάρτι µε ζάχαρη και φαντασία
  • Ας χορέψουµε σαν επαγγελµατίες!
  • Disco – Karaoke πάρτι
  • Αθλήµατα, χορός & 5×5 πάρτι

Εκπαίδευση µέσα από το παιχνίδι

Η φιλοσοφία του «Παιδότροπου» διαφέρει από τους καθιερωµένους παιδότοπους, µιας και εδώ η διασκέδαση συνδυάζεται µε την εκπαίδευση µέσα από επιµορφωτικά διαδραστικά προγράµµατα που στόχο έχουν την καλλιέργεια του πνεύµατος και το συνδυασµό της σωµατικής άσκησης µε το παιχνίδι.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων περιλαµβάνονται προγράµµατα που φέρνουν το παιδί σε επαφή µε την τέχνη, όπως είναι τα εικαστικά, το θεατρικό παιχνίδι και η µουσική µε κρουστά όργανα, καθώς και εκείνα που στοχεύουν στην αύξηση της σωµατικής άσκησης των παιδιών, όπως είναι η ζούµπα, η γιόγκα, οι χοροί, µοντέρνοι και παραδοσιακοί και η µουσικοκινητική αγωγή. Στο χώρο υπάρχει επίσης, εργαστήρι µαγειρικής για γλυκές και αλµυρές παιδικές δηµιουργίες, ενώ για τις µαµάδες διατίθεται πρόγραµµα µε πιλάτες. Φυσικά, το περιβάλλον του «Παιδότροπου» είναι ιδιαίτερα φιλικό και εξειδικευµένο στην απασχόληση παιδιών µε ειδικές ικανότητες.

Λ. Καλαµακίου 97, Άλιµος, Τ: 210 9812555, info@paidotropos.gr, FB: Παιδότροπος 

Διαβάστε επίσης:

Η χαρά του παιδιού στην Αθήνα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here