Paintball Park malakasa: Ζήστε την απόλυτη εμπειρία περιπέτειας!

Μόλις 25 λεπτά από την Αθήνα, στο μεγαλύτερο πεδίο στην Ελλάδα 100 ολόκληρων στρεμάτων στη Μαλακάσα σας υποδέχεται η απόλυτη εμπειρία περιπέτειας, δράσης και εκτόνωσης, το Paintball Park malakasa!

 

Με πίστες διαφορετικής δυναμικής ατόμων, κατάλληλο να φιλοξενήσει όσους έχουν την όρεξη και το ενδιαφέρον για έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, σε ένα πάρκο πολύ κοντά στην Αθήνα (25 λεπτά και ένα τέταρτο από την Κηφισιά) θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές, είτε σαν οικογένεια είτε σαν παρέα είτε διοργανώνοντας το πιο πρωτότυπο παιδικό πάρτι! To Paintball Park malakasa είναι απλώς το… καλύτερο! Αρκεί να σας πούμε ότι η συνολική έκταση του πάρκου είναι εκατό πραγματικά στρέμματα τα οποία είναι χωρισμένα σε διαφορετικά πεδία, με το μικρότερο να καλύπτει 12 στρέμματα και το μεγαλύτερο 33 στρέμματα.

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_1

Ρωτάμε, μαθαίνουμε, παίζουμε paintball!

 Γιατί στο Paintball Park malakasa το paintball είναι εμπειρία;
 • Διότι διαθέτει το μεγαλύτερο πεδίο στην Ελλάδα.
 • Διότι η φυσική ομορφιά του χώρου είναι από μόνη της μια ιδιαίτερη εικόνα.
 • Διότι οι ειδικές κατασκευές στα πεδία έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό πάρκο paintball.
 • Διότι οι πίστες, λόγω του μεγάλου μεγέθους του πάρκου, δίνουν την δυνατότητα για να πραγματοποιούνται σενάρια και αποστολές και όχι μόνο απλά team death match.
 • Διότι το Paintball Park malakasa έχει την υλικοτεχνική αρτιότητα αλλά και την εμπειρία να διοργανώσει από αποστολές για μικρά ή μεγάλα group μέχρι τα special events εταιρειών, τα παιδικά parties και ειδικά σενάρια! Το σύνολο του εξοπλισμού και το πραγματικό μέγεθος του πάρκου δίνει την δυνατότητα να φιλοξενηθούν ακόμη και σχολεία και special scenarios με συνολικό αριθμό ατόμων πάνω από 150 άτομα!

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_5

Πρέπει να έχω εμπειρία για να παίξω paintball;

Όχι, δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία ούτε γενικά στο paintball αλλά ούτε και στο συγκεκριμένο πάρκο.

Πώς είναι διαμορφωμένο το πάρκο;

Tο Paintball Park malakasa βρίσκεται σε ένα πυκνοφυτο δασικό χώρο εξ’ ολοκλήρου διαμορφωμένο με ειδικές κατασκευές φτιαγμένες αποκλειστικά για να εξυπηρετούν τα σενάρια και τις αποστολές. Με σεβασμό στο χώρο, τα πεδία έχουν διαμορφωθεί με υλικά και ειδικές κατασκευές όπως: σπιτάκια, γέφυρες, αναχώματα, sniper positions, παρατηρητήρια, ναρκοπέδιο, οχυρωματικά, όλα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον.

 

Πόσα άτομα χρειάζεται για να γίνει κράτηση του πεδίου;

To πιο μικρό group ξεκινάει από 4 άτομα και δεν υπάρχει περιορισμός στον μέγιστο αριθμό.
Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός ατόμων εξυπηρετεί καλύτερα την εφαρμογή περισσότερων σεναρίων και δίνει την δυνατότητα να εξαντλήσετε περισσότερες αποστολές. Ιδανικός αριθμός ατόμων θεωρείται από 14-16 άτομα και πάνω.

Μπορούμε να παίξουμε μόνοι μας ως group;

Έχοντας ως βασική αρχή την διασκέδαση των συμμετεχόντων, οι υπεύθυνοι του Paintball Park malakasa κλείνουν για 4 ώρες το πεδίο, για ένα group κάθε φορά, με σκοπό να έχουν ανεξάρτητη και απεριόριστη χρήση του χώρου. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε πίστα-πεδίο του πάρκου παίζει μόνο ένα group κατ’ αποκλειστικότητα χωρίς παρεμβολές και καθυστερήσεις. Στην περίπτωση που επιθυμείτε και είναι εφικτό, μπορεί ο αριθμός του group σας (αν δεν καλύπτει το minimum συμμετεχόντων) να αυξηθεί με την ταυτόχρονη συμμετοχή άλλων ατόμων, κατόπιν συνεννόησης.

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_4

Θα αλλάζουμε πεδίο-πίστα;

Ναι, ανάλογα την δυναμική του group (το αριθμό των συμμετεχόντων δηλαδή) θα παίζετε διαφορετικά σενάρια σε κάθε πεδίο, τα οποία θα εναλλάσσονται σε διαφορετικές πίστες.

Τι πρέπει να φοράμε για να παίξουμε;

Καθώς τα παιχνίδια paintball στο Paintball Park malakasa διεξάγονται στον διαμορφωμένο χώρο ενός φυσικού δάσους και αυτό σημαίνει άμεση επαφή με τα στοιχεία του, όπως κλαδιά, φύλλα και χόρτα, σας προτείνουμε άνετα και ελαφριά, πρόχειρα ρούχα που πρέπει όμως απαραιτήτως να είναι μακριά και μακρυμάνικα. Για παράδειγμα, μακρύ άνετο τζιν παντελόνι με ελαφριά μποτάκια (κατά προτίμηση ορειβατικά) ή άλλου τύπου που να μην γλιστράνε και μακρυμανικη μπλούζα, άνετη, τύπου φούτερ, φορώντας εσωτερικά λεπτό μπλουζάκι (κοντομάνικο). Στην περίπτωση που το επιθυμείτε είναι προτεινόμενο να έχετε μαζί σας καπελάκι, λεπτό σκούφο ή μαντήλι-μπαντάνα για το υπόλοιπο μέρος του κεφαλιού που μένει εκτός της ειδικής μάσκας.

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_6

Πρέπει να έχουμε κάποιον εξοπλισμό ή κάτι άλλο μαζί μας;

Όχι, διότι ο πλήρης και καινούργιος εξοπλισμός του πάρκου είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις των συμμετεχόντων, δίνοντας την ευκαιρία να παίζουν μικρές ή πολυάριθμες ομάδες χωρίς να απαιτείται ο ιδιόκτητος ατομικός εξοπλισμός από τον κάθε συμμετέχοντα. Στην διάθεσή σας είναι:

 • Ημιαυτόματο marker με loader χωρητικότητας 200 σφαιρίδια (paintballs)
 • Φιάλη αέρα, με επάρκεια για 550 έως 750 paintballs
 • Full face μάσκα (προστατευτικό προσώπου)
 • Neck protector (προστατευτικό λαιμού)
 • Chest protector (προστατευτικό στήθους)
 • Δωρεάν επαναγέμισμα φιαλής αέρα (για όσα γεμίσματα επιθυμείτε)
 • Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμης στολής παραλλαγής.

Επιπλέον για την διεξαγωγή των σεναρίων σας παρέχονται:

 • Γιλέκο παραλαγής με διακριτικά ομάδων
 • Διακριτικά περιβραχιόνια
 • Σημαίες ομάδων
 • Briefing – ενημέρωση κανόνων παιχνιδιού και παρουσίαση σεναρίων

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_3

Κάτι πολύ βασικό: το χρώμα… βάφει;

Φυσικά και όχι! Το χρώμα που περιέχουν τα σφαιρίδια του paintball είναι ειδικό, υδατοδιαλυτό και μη τοξικό και δεν αφήνει κανένα ίχνος μετά το πλύσιμο.

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_2

Υπάρχει δυνατότητα φαγητού και… τουαλέτας στο πάρκο;

Κατα την παραμονή σας στο πεδίο παρέχονται δωρεάν εμφιαλωμένα νερά, κρουασάν ή σάντουιτς και καφές φίλτρου από το πάρκο. Επίσης υπάρχει χώρος συγκέντρωσης  και ξεκούρασης καθώς και WC

Και “τα παιδία παίζει”… paintball!

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_10

Το Paintball Park malakasa είναι ο ιδανικός χώρος και το μεγαλύτερο πεδίο στην Ελλάδα για να παίξουν τα παιδιά αλλά και ακόμα ιδανικότερος για να διοργανώσετε το παιδικό πάρτι, προσφέροντας σε όλους, μικρούς και μεγάλους μια αξέχαστη εμπειρία!

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_8

Και μην ξεχνάτε ότι στα πεδία του πάρκου έχετε τη δυνατότητα να παίξετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, γονείς και παιδιά, μαζί ή χωριστά. Eσείς αποφασίζετε!

Γιατί να επιλέξετε το Paintball Park malakasa για το παιδικό πάρτι;
 • Η φυσική ομορφιά του χώρου είναι από μόνη της μια ιδιαίτερη εικόνα η οποία ενισχύεται με τις ειδικές κατασκευές στα πεδία που συνθέτουν ένα μοναδικό πάρκο paintball στην Ελλάδα!
 • Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν κανονικά σενάρια και αποστολές καθώς ο χώρος δεν είναι ένα οικόπεδο αλλά ένα πολύ μεγάλο δασικό πάρκο και να αθληθούν έτσι στη φύση.
Το paintball είναι ασφαλές για παιδιά;

Χάρη στη μεγάλη έκταση του Paintball Park malakasa οι πίστες δίνουν την δυνατότητα μακρύτερων χτυπημάτων-βολών, με αποτέλεσμα τα χτυπήματα να έχουν πολύ μικρότερη δύναμη κρούσης άρα να είναι και πολύ πιο ασφαλή, κυρίως για τις μικρότερες ηλικίες.

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_7

Με το φαγητό του πάρτι τι γίνεται;

Στο Paintball Park malakasa έχετε πολλές επιλογές.

lifemagazinegr_invader_paintball_park_malakasa_9

 1. Το ίδιο το πάρκο μπορεί να αναλάβει όλη τη διοργάνωση του πάρτι.
 2. Το πάρκο μπορεί να σας βοηθήσει προτείνοντάς σας τους συνεργάτες που εμπιστεύονται για να σας προμηθεύσουν ό,τι επιθυμείτε (πίτσες, σουβλάκια, ορεκτικά, χάμπουργκερ ή ότι άλλο θέλετε)
 3. Μπορείτε να φέρετε ό,τι επιθυμείτε από το σπίτι σας για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας, χωρίς κάποια χρέωση ή να παραγγείλετε από όπου θέλετε (και πάλι χωρίς κάποια δέσμευση ή extra χρέωση)

Το σίγουρο είναι ότι ο καφές φίλτρου είναι δωρεάν!

Κάντε τώρα την κράτησή σας!

Για την συμμετοχή σας στα σενάρια του πεδίου μας, είτε ατομικά, είτε ως ομάδα, είναι απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση σας ώστε να βρείτε την ημερομηνία που επιθυμείτε. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6949.229.299

Χρήσιμες πληροφορίες!

Το Paintball Park malakasa βρίσκεται στο 35ο χιλ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στη Μαλακάσα (στην πίσω είσοδο του συναυλιακού χώρου Terra Vibe).

Κάντε κλικ στο www.paintball-park.gr  ή επισκεφτείτε τη σελίδα του στο Facebook!

Διαβάστε Ακόμα: 

Η χαρά του παιδιού στην Αθήνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here