Στην πιο… dreamy χώρα του δημιουργικού παιχνιδιού!

Oι ιδιοκτήτριες Δώρα Μαυρέλλη και Τάνια Τσακράκη δηµιούργησαν τον πιο ονειρικό «προορισµό» για παιδιά και γονείς στη Νέα Σµύρνη!

Είστε γονιός και θέλετε το παιδί σας να περάσει λίγη ώρα παίζοντας, για να εκτονώσει την ενέργειά του; Το πρώτο πράγµα που σας έρχεται στο µυαλό είναι ο παιδότοπος. Είναι, όµως, και το τελευταίο που θέλετε να κάνετε, διότι συνήθως πρόκειται για ένα βαρετό, συνηθισµένο µέρος, σχεδόν αδιάφορο, όπου το παιδί σας θα παίξει σε συνηθισµένα φουσκωτά παιχνίδια, πολλές φορές χωρίς καν φυσικό φως.

Στο Dream House στη Νέα Σµύρνη θα αλλάξετε τελείως άποψη για τους χώρους που φιλοξενούν παιδιά και γονείς! ∆ιότι απλούστατα το Dream House δε µοιάζει µε κανέναν άλλο! Ένας µοντέρνος, ζεστός, καλαίσθητος χώρος δηµιουργικής απασχόλησης, φροντισµένος µέχρι την τελευταία του λεπτοµέρεια, θα υποδεχτεί φιλικά, όχι µόνο το παιδί σας, αλλά και εσάς!

Όσο το µικρό σας απασχολείται από τις παιδαγωγούς παίζοντας παραδοσιακά, θεατρικά ή µουσικά παιχνίδια, ζωγραφίζοντας ή µετέχοντας σε διαδραστικές δραστηριότητες, εσείς θα απολαµβάνετε τον καφέ σας σε ένα ξεκούραστο περιβάλλον που θυµίζει lounge café!

Γι’ αυτό και το Dream House είναι απλώς… τέλειο για το παιδικό πάρτι, αφού και τα παιδιά και οι µεγάλοι θα το απολαύσουν! Το Dream House είναι ο ιδανικός τόπος συνάντησης µικρών και µεγάλων!

Infos: Dream Ηouse Lounge Café & Kids Club, Νικ. Πλαστήρα 48 & Σάρδεων, Νέα Σµύρνη, Τηλ.: 210 9335013, FB: DreamHouse

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here