Πετύχαμε το ακατόρθωτο! Και σας ευχαριστούμε! Είστε η δύναμή μας!

Το Lifemagazine.gr είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η καλή δουλειά, το πάθος και το μεράκι των δημιουργών του έχουν θέση στο διαδίκτυο αλλά κυρίως στην καρδιά και στην καθημερινότητά σας! Μέσα σε ένα μήνα λειτουργίας μας δικαιώσατε και μας επιβραβεύσατε πανηγυρικά!

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη δύναμη των αριθμών; Το lifemagazine.gr, ανανεωμένο και πλούσιο, τέθηκε σε πλήρη λειτουργία το Φεβρουάριο του 2018. Τα πρώτα νούμερα του Μαρτίου αποδεικνύουν τη δυναμική μας!

112.200 μοναδικοί χρήστες σε μόλις ένα μήνα λειτουργίας, δηλαδή για τον Μάρτιο του 2018, είναι η απόδειξη ότι το lifemagazine.gr έχει ήδη αγκαλιαστεί από το κοινό!

Αλλά και στα social media τα πάνω από 19 χιλιάδες like στη σελίδα μας στο Facebook κάνουν τη διαφορά!

Ο ρυθμός με τον οποίο εσείς μας στέλνετε στην κορυφή είναι άλλη μια απόδειξη ότι υπάρχει χώρος στο διαδίκτυο για αξιόλογες προσπάθειες!

Είναι η καθημερινή σας συνήθεια!

Πολυσυλλεκτικό, μοντέρνο, επίκαιρο, το lifemagazine.gr είναι η καθημερινή συνήθεια κάθε χρήστη του ίντερνετ και των social media. Έχοντας αποκομίσει τεράστια εμπειρία από την έκδοση του πρώτου freepress lifestyle περιοδικού Life Magazine, η digital εκδοχή του είναι ακόμη πιο πλούσια σε ύλη και καλύπτει όλες τις πλευρές της ζωής. Ομορφιά, μόδα, έξοδος, συνεντεύξεις, πρόσωπα, διακόσμηση και design, ειδήσεις, περιβάλλον, υγεία, σεξουαλική ζωή, οικογένεια και παιδί, συνταγές και παράξενα είναι οι βασικές ενότητές του ενώ μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψετε θέματα που σας απασχολούν και σας ενδιαφέρουν σε όποια φάση ζωής και αν βρίσκεστε!

lifemagazinegr_statistika_episkepsi
Το ποσοστό των νέων μας επισκεπτών “καλπάζει” αλλά και όσοι μπαίνουν στη σελίδα μας επιστρέφου γιατί μόνο εδώ βρίσκουν όλα όσα τους ενδιαφέρουν!

Κοινό με δυναμική και καταναλωτική δύναμη!

Το κοινό του lifemagazine.gr δεν έχει όριο ηλικίας και ενδιαφερόντων διότι απλούστατα το lifemagazine.gr είναι ένα site που ενδιαφέρεται για τη… ΖΩΗ! Όπως το περιοδικό Life Magazine διαβάζεται από όλους έτσι και το νέο site απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν να σερφάρουν για να ανακαλύψουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν!

lifemagazinegr_statistika_fylo

Φυσικά οφείλουμε ένα ευχαριστώ στους κυρίους που αποτελούν την πλειοψηφία του κοινού μας ενώ με μικρή απόκλιση και οι κυρίες επιλέγουν εμάς για την ποικιλία των θεμάτων μας! Τις ευχαριστούμε ιδιαιτέρως!

lifemagazinegr_statistika_ilikies

Το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι μας “αγκάλιασαν” πρώτοι είναι άλλη μια απόδειξη ότι έχουμε απήχηση και πιάνουμε το σφυγμό της εποχής! Επειδή το Life Magazine όμως απευθύνεται σε κάθε ηλικία, “ακούμε” τις ανάγκες ανθρώπων από όλο το φάσμα των ηλικιών!

«Life is gift! Enjoy it!» ήταν και παραμένει το μότο των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το lifemagazine.gr!

Το βασικό συστατικό του lifemagazine.gr είναι η όρεξη για καινούργια πράγματα! Εξελισσόμαστε μαζί με την εποχή και είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά! Σας ευχαριστούμε!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here