Κατερίνα Αλεξανδροπούλου: Μια γυναίκα που ντύνει… άντρες!

Θέλω σε αυτό το ποστ να σας πω την ιστορία της Κατερίνας Αλεξανδροπούλου, ενός κοριτσιού που μεγάλωσε μέσα στη μόδα αλλά δεν επαναπαύτηκε σε αυτό!

Η Κατερίνα Αλεξανδροπούλου ήξερε από πολύ μικρή τι ήθελε να κάνει μιας και μεγάλωσε μέσα στην μόδα. Ο πατέρας της είχε μια πολύ γνωστή εταιρεία με ρούχα που προμήθευε τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα της Ελλάδας. Η μαμά μου, που είχε boutique με γυναικεία ενδύματα, ήταν πελάτισσα του πάτερα της και σαν κοριτσάκι με έπαιρνε μαζί της όπου εκεί συναντούσα το άλλο κοριτσάκι, την Κατερίνα, η οποία ήταν στην βιοτεχνία του μπαμπά της και βοηθούσε. Όπως καταλαβαίνετε την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και ξέρω από πρώτο χέρι πόσο καλά γνωρίζει την συγκεκριμένη δουλειά και πόσο πολύ την αγαπάει.

lifemagazinegr_katerina_alexandropoulou (2)Σπούδασε σχέδιο μόδας και πατρόν στην PANSiK Fashion School και στη πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε εντάχθηκε στη μόδα δουλεύοντας για διάφορες εταιρείες ρούχων. Πριν ακριβώς από έναν χρόνο πήρε την απόφαση να κάνει την δική της εταιρεία ρούχων με το όνομα “KA”, που είναι τα αρχικά του ονόματος της.

lifemagazinegr_katerina_alexandropoulou (1)

Τα ρούχα της είναι ανδρικά casual πολύ ιδιαίτερα και κάποια πολύ λίγα γυναικεία θα δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε.

 

Photos: GEORGE MESTOUSIS

H υπέροχη συνεργασία μου με την Κατερίνα!

lifemagazinegr_katerina_alexandropoulou (6)
Εγώ με την Κατερίνα (πρώτη από αριστερά), τον Γιώργο Καβακάκη και τη Μελίνα Μακρή που έκαναν πασαρέλα και τους συνεργάτες μου στο show στο Κέντρο Πολιτισμού

Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με την Κατερίνα και για το show που έκανα στον Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τα κοσμήματά μου.

lifemagazinegr_katerina_alexandropoulou (3)
Ο Γιώργος Καβακάκης και η Ιωάννα Μπέλλα με φούστες ΚΑ και τα δικά μου κοσμήματα

Η Κατερίνα έφτιαξε τις φούστες των μοντέλων και το ιδιαίτερο κομμάτι που φορούσε ένας από τους guest της βραδιάς, ο Γιώργος Καβακάκης που είναι και το πρόσωπο που λανσάρει την εταιρεία της.

lifemagazinegr_katerina_alexandropoulou (4)

lifemagazinegr_katerina_alexandropoulou (9)

Της εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου και να ξέρει ότι εκεί ψηλά λάμπει ένα αστέρι, αυτό του μπαμπά της, που έφυγε νωρίς άλλα είναι εκεί και την καμαρώνει!

Άντζυ Ανδριτσοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here