Με άριστη τεχνογνωσία που βρίσκει τις ρίζες της στο 1974, το “Aggelis Meatworks” ανατρέπει τα καθιερωμένα προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και ολόφρεσκα προϊόντα.

Αγγελής meatworks κρέατα

Ο υπερσύγχρονος χώρος του δε θυμίζει σε τίποτα τα κρεοπωλεία που έχουμε συνηθίσει! Η επιμονή κι η αγάπη για το ποιοτικό ελληνικό κρέας είναι τα στοιχεία που το τοποθετούν στην κορυφή καθώς τα προϊόντα του πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές πριν φτάσουν στο τραπέζι σας!Aggelis meatworks κρέατα Σήμα κατατεθέν του είναι το κρέας από μικρά μοσχάρια Σερρών, προϊόν δυσεύρετο για τα δεδομένα των ελληνικών κτηνοτροφικών μονάδων, ενώ δε λείπουν και οι κλασικές επιλογές σε αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, κότσι, χοιρινό, αγριογούρουνα µικρά και λουκάνικα που δεν μπορούν να λείπουν από το τραπέζι σας! Η υπογραφή του “Aggelis Meatworks” αποτελεί εγγύηση της πιο υψηλής ποιότητας και των αγνών προϊόντων που παρασκευάζονται καθημερινά στο κρεοπωλείο με φροντίδα και μεράκι για τον καταναλωτή.

lifemagazine.gr (3)
Δοκιμάστε τα φρεσκοζυμωμένα στο χέρι μπιφτέκια από μοσχάρι, κοτόπουλο ή γαλοπούλα καθώς και το ρολό που γεμίζεται στη στιγμή με τα υλικά της επιλογής σας!

Το εξειδικευμένο προσωπικό του χώρου είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές τόσο για τα κρέατα όσο και για τους τρόπους που μπορείτε να τα απολαύσετε!

lifemagazine.gr (6)

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και απολαύστε καθημερινά ολόφρεσκα κομμάτια κρέατος που θα ξετρελάνουν με την υφή και τη γεύση τους όλους τους καλεσμένους σας

lifemagazine.gr

lifemagazine.gr (4)

AGGELIS MEATWORKS:

Γλυφάδα, Βουλιαγμένης 170

Tηλ: 210 8980082

www.aggelismeatworks.gr

Facebook: Aggelis Meatworks

Διαβάστε ακόμη:

Tour the world with the best chefs!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here