Τα κρύα έρχονται κι όλοι θέλουμε να περνάμε περισσότερες στιγμές στο σπίτι μας! Αν λοιπόν ψάχνετε νέες ιδέες για διακόσμηση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα φυτά εσωτερικού χώρου!

Είναι μαγική η δύναμη που έχουντα φυτά να αλλάζουν κατεθείαν τη διάθεσή μας ενώ αποτελούν και μια εξαιρετική διακοσμητική λύση καθώς θα δώσουν χρώμα στους τοίχους μας καλύπτοντας ταυτόχρονα ανεπιθύμητα σημεία και ατέλειες. Τα φυτά ωστόσο χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να είναι πλούσια και υγιή, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε μερικές λεπτομέρειες:

 #1 Περισσότερος χώρος

Κάθε φυτό χρειάζεται το χώρο του ώστε να αναπτυχθεί σωστά. Μπορεί επομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που ενδεχομένως να σας στοιχίσουν περιττό χρόνο και χρήμα.

lifemagazine.gr (2)

 #2 Φωτισμός 

Το φως είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να προσέξετε προκειμένου να μην έχετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ο υπερβολικός φωτισμός μπορεί να ξεράνει το φυτό, ενώ το σκοτάδι δε θα το βοηθήσει να μεγαλώσει με σωστό τρόπο.

lifemagazine.gr (4)

 #3 Θερμοκρασία 

Το χειμώνα η χρήση του καλοριφέρ κι άλλων θερμαντικών συσκευών θα επηρεάσει αρνητικά τα φυτά σας, ενώ θα πρέπει να λαμβάνετε μέτρα ώστε να γίνεται συχνός κι επαρκής αερισμός στο σπίτι.

 #4 Κατάλληλη θέση

Λόγω της αποβολής διοξειδίου του άνθρακα το βράδυ, τα φυτά πρέπει να τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία για να μην προκαλέσουν δυσλειτουργίες στην ατμόσφαιρα του χώρου.

 #5 Λίπασμα

Θα πρέπει να γνωρίζετε ποιο είδος λιπάσματος είναι το κατάλληλο για το φυτό που θα βάλετε στο σπίτι σας καθώς και πόσο συχνά θα χρειαστεί πότισμα και αλλαγή χώματος.

lifemagazine_gardensolutions_fyta_esoterikou_xorou_khpoyrikh

Διαβάστε την παρουσίαση στο νέο LIFE MAGAZINE και αναζητήστε το σε εμπορικούς σταθμούς της πόλης!

 

 #6 Συνεχής φροντίδα 

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες συντήρησης καθώς το φυτό σας μπορεί να μαραθεί λόγω της απότομης αλλαγής περιβάλλοντος. Αν αυτά σας έκαναν να ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να βάλετε στο σπίτι σας φυτά, μη διστάζετε κι εμπιστευτείτε τον Στέφανο Γιαλιά από το Garden Solution που θα σας δώσει τις καλύτερες λύσεις και θα επιμεληθεί με αγάπη οποιοδήποτε φυτό κι αν επιλέξετε να κοσμίσει το χώρο σας!lifemagazine.gr (3)

 O Στέφανος Γιαλιάς είναι ο άνθρωπος που θα σας κατευθύνει να επιλέξετε τα κατάλληλα φυτά εσωτερικού χώρου!

lifemagazine.gr (5)

Ο Στέφανος Γιαλιάς είναι τεχνολόγος-γεωπόνος και παρέχει τις υπηρεσίες του στην κατασκευή και συντήρηση έργων πράσινου μέσα από την εταιρεία του “Garden Solutions”. Σκοπός του είναι να δίνει σωστές, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για το χώρο σας!

Garden Solutions:

Τηλ: 6973220257

www.garden-solutions.gr

Διαβάστε ακόμη:

Κουνούπια: Αυτά τα φυτά θα τα κρατήσουν μακριά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here