Οι γιατροί συμφωνούν ότι η ζάχαρη είναι κακή. Αντί για ζάχαρη όμως τι; Αυτό το προϊόν είναι ίσως η απάντηση!

Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Η ζάχαρη είναι ίσως το πιο αμφιλεγόμενο τρόφιμο της εποχής μας, από το οποίο όμως δεν μπορούμε να απαλλαγούμε εύκολα. Το κακό με τη ζάχαρη είναι ότι μας ανεβάζει το… ζάχαρο, καθώς έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και η κατάχρησή της μακροπρόθεσμα μπορεί να κάνει κακό στην υγεία μας.

Μία λύση είναι τα γλυκαντικά ή η στέβια. Μία άλλη λύση μας έρχεται από το πεδίο της οργανικής καλλιέργειας. Πρόκειται για την οργανική ζάχαρη από τον ανθό του φοίνικα της Παλμύρας. Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε τα πλεονεκτήματά της είναι πολλαπλά έναντι της λευκής ζάχαρης:

  • Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη 35
  • Είναι πλούσια σε βιταμίνη Β12
  • Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη
  • Είναι φιλική για διαβητικούς
  • Είναι κατάλληλη για vegans και vegeterians
  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Βοηθάει στην “απεξάρτηση” από τη λευκή ζάχαρη
  • Είναι 100% οργανική

Το όνομά της; SugaVida!

front_72dpi_1_1024x1024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here