3o Ismailos Classics Tour: Κλασικές ομορφιές on the go!

H 3η ιστορική διαδροµή Ismailos Classics Tour στέφθηκε µε απόλυτη επιτυχία µε τον πήχη να ανεβαίνει ψηλά για τη διοργάνωση!

Η φράση του Gottlieb Daimler, ιδρυτή της Mercedes, που χαρακτηρίζει όλη την φιλοσοφία του αστεριού, ταιριάζει απόλυτα και στην φιλοσοφία της Ismailos Classics. Η τελευταία µετράει 3 χρόνια λειτουργίας, έχοντας ανακατασκευάσει και πουλήσει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων κορυφαίες κατασκευές.

lifemagazinegr_ismailos_classics_trito_tour (7)Το πελατολόγιό της αποτελείται από τους µεγαλύτερους  επιχειρηµατίες και εφοπλιστές, που ζητούν πάντα την απόλυτη ποιότητα, χωρίς να κάνουν συµβιβασµούς. Ο Αντώνης Ισµαήλος, µε την εµπειρία του, αλλά και µε την οµάδα των εξειδικευµένων µηχανικών του, δίνει υπεραξία σε κάθε συλλεκτικό-και µη-αυτοκίνητο που περνάει από την Ismailos Classics.

Πώς γεννήθηκε το Ismailos Classic Tour

Το ιδιαίτερο «κοινό» που υπάρχει γύρω από τη συγκεκριµένη εταιρεία έχει την ευκαιρία να ζει µια ξεχωριστή εµπειρία κάθε χρονιά. Η αρχική σκέψη ήταν οι ιδιοκτήτες αυτών των οχηµάτων να έχουν την δυνατότητα να συµµετάσχουν σε µια εκδροµή, λαµβάνοντας υπόψη οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα µπορεί να υπάρχει. Έτσι γεννήθηκε το 2016 το πρώτο Ismailos Classics Tour! Η ηµεροµηνία, το ξενοδοχείο διαµονής, οι διαδροµές, τα ωράρια και οι συµµετέχοντες είναι πάντα ένα επτασφράγιστο µυστικό. Η συγκεκριµένη εκδήλωση είναι κατά κοινή οµολογία ανώτερη από πολλές κορυφαίες αντίστοιχες εκδηλώσεις του εξωτερικού. Αυτό πιστώνεται στον υιό Πάνο Ισµαήλο, που σχεδιάζει, οργανώνει και εκτελεί τα συγκεκριµένα event πετυχαίνοντας στο 100% να ευχαριστεί τους πάντες και για όλα! Όσοι συµµετείχαν στην εκδήλωση του 2017 ίσως περίµεναν πως δεν µπορεί να γίνει κάτι παραπάνω.

lifemagazinegr_ismailos_classics_trito_tour (9) Το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαΐου, οπότε τελέστηκε η 3η εκδοχή της εκδροµής, απλά ο πήχης ανέβηκε για µια ακόµα φορά πολύ ψηλά. Πλέον υπάρχει και µια ακόµα «µάχη», αυτή της θέσης συµµετοχής, αφού το όριο των 50 πληρωµάτων κάνει την διαδικασία επιλογής ιδιαίτερη! Η υπεραξία της συγκεκριµένης εκδήλωσης είναι µεγάλη και µεγαλώνει πολύ σε κάθε νέα εκτέλεση!

lifemagazinegr_ismailos_classics_trito_tour (8)Αξίζει να σηµειωθεί ότι η ALPHA BANK ήταν ο µεγάλος χορηγός φέτος, ντύνοντας διακριτικά  τα αυτοκίνητα µε το σήµα της και δηλώνοντας παρουσία σε αυτό το ξεχωριστού ενδιαφέροντος event.

Η 3η συνάντηση µε κλασικές “οµορφιές”

lifemagazinegr_ismailos_classics_trito_tour (4)Η συνάντηση των συµµετεχόντων του 3ου Ismailos Classic Tour έγινε στη Νεµέα το Σάββατο, 5 Μαΐου, το πρωί. Πενήντα πανέµορφες αντίκες, άψογα συντηρηµένες, έφταναν σιγά σιγά στο σηµείο. Νωρίτερα, όσοι κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου βίωσαν µια πρωτόγνωρη εµπειρία. ∆εν είναι και λίγο να θαυµάζεις από κοντά κατασκευές που όχι µόνο σε γυρίζουν πίσω στο χρόνο αλλά σου θυµίζουν πως κάθε τι παλιό έχει και την δική του ιστορία.

lifemagazinegr_ismailos_classics_trito_tour (6)Στις 2 το µεσηµέρι δόθηκε  η εκκίνηση του πρώτου σκέλους. Περνώντας από φανταστικά τοπία όπως το Ψάρι, η Λίµνη Στυµφαλία, το Κεφαλάρι, το Μάννα και διανύοντας συνολικά 104 χιλιόµετρα διαδροµών, τα πληρώµατα έφτασαν στα Τρίκαλα Κορινθίας και συγκεκριµένα στο Πλειάδων Γη. Μαζί µε άλλα 3 ξενοδοχεία επιλέχθηκε από τη διοργάνωση για να φιλοξενήσει τους συµµετέχοντες. Στο ξενοδοχείο όπου ακολούθησε γεύµα, υπήρξε και ειδική έκθεση της εταιρίας IWC, υποστηρικτή της εκδήλωσης, στην οποία παρουσιάστηκε η συλλογή µε τα ρολόγια που είναι εµπνευσµένη από τα αυτοκίνητα.

lifemagazinegr_ismailos_classics_trito_tour (5) Την εποµένη στις 11 ξεκίνησε το δεύτερο και µεγαλύτερο σκέλος, αφού µετά από το πέρασµα των αυτοκινήτων από χωριά όπως Κρυονέρι-Γονούσα-Τιτάνη-Καστράκι-Νεµέα-Αγιονόρι-Λίµνες στόχος ήταν ο τερµατισµός στο Σοφικό Κορινθίας. Η δεύτερη µέρα, περιλαµβάνοντας σχεδόν 140 χιλιόµετρα διαδροµών, «γέµισε» του οδηγούς εικόνες και εµπειρίες από µέρη άγνωστα στο ευρύ κοινό.

lifemagazinegr_ismailos_classics_trito_tour (3)Η εικόνα µε τα συγκεκριµένα αυτοκίνητα την ανθισµένη, γεµάτη µυρωδιές φύση και τους ανθρώπους που αποτελούν την ευρύτερη παρέα της Ismailos Classics είχαν συνθέσει ένα µαγικό σκηνικό. Μπορεί φέτος από τα γκαράζ να µην βγήκαν τα επταψήφιας αξίας «διαµαντάκια» που είδαµε στο περσινό Ismailos Classics Tour ,όµως όλοι πέρασαν καλά! Τα χωριά από όπου πέρασε η εκδροµή απέκτησαν έστω και για λίγο χρώµα. Τα τοπία ήταν για άλλη µια φορά µαγευτικά, το ίδιο και τα αυτοκίνητα. Όλοι δίνουν πλέον ραντεβού για το επόµενο Ismailos Classics Tour όντας σίγουροι πως η οργάνωση του θα εντυπωσιάσει  για άλλη µια φορά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here