Στον κόσμο του Instagram όλα είναι δυνατά! Ακόμη και το να πέφτεις από το αυτοκίνητο και να το … απολαμβάνεις!

«Αν τα διαθέτεις, καμάρωσέ τα!» – Αυτό φαίνεται πως είναι το μότο των insta influencers που ακολουθούν τη νέα τάση για να επιδείξουν τον πλούτο και τα αγαθά τους μέσα από δημοφιλή post που συγκεντρώνουν την προσοχή! Για να το πετύχεις δεν έχεις παρά να προσποιηθείς πως πέφτεις από το αυτοκίνητό σου και στο πλάι σου ξεχύνονται δεκάδες πολυτελή αντικείμενα που δήθεν κουβαλάς μαζί σου! Ευκολάκι;

lifemagazine.gr (4)

Το “flaunt your wealth” challenge, όπως ονομάζεται η εν λόγω μόδα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να φωτογραφηθούν εν μέσω πολυτελών αγαθών σαν να έχουν μόλις πέσει έξω από ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη Newsweek πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ολοκληρώσει την πρόκληση για τη Weibo, την πιο δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικών μέσων της Κίνας. Όμως, όπως και με όλες τις τάσεις που βασίζονται στην ματαιοδοξία, η πρόκληση “κολυμπήστε στον πλούτο σας” έχει κάνει το δρόμο της στο Instagram.

lifemagazine.gr (3)

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται οικεία, έχετε δίκιο! Η τάση είναι παρόμοια με την αντίστοιχη των #fallingstars, που έλαβε χώρα τον Αύγουστο, ή της πρόκλησης # photostars2018, η οποία ενθάρρυνε τους ανθρώπους να προσποιούνται πως μόλις έπεσαν από ένα ιδιωτικό jet, και μάλιστα συγκέντρωσε πάνω από 35.000 posts!Μια από τις πρώτες που εφάρμοσαν την τάση αυτή ήταν η Catherine Ramos, η οποία συμμετείχε στα καλλιστεία Μις Ουκρανία το 2016. Από τότε η τάση έλαβε μεγάλη δημοσιότητα!

Διαβάστε ακόμη:

Victoria Beckham: Ποστάρει τα παιδικά της χρόνια και το instagram παίρνει φωτιά!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here