Ο λόγος για το LegalFling, μια ολοκαίνουρια εφαρμογή που εμπνεύστηκε μια ολλανδική start-up επιχείρηση με επικεφαλής τον δημιουργό Arnold Daniels .

Ο ίδιος και η ομάδα του υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα η εν λόγω εφαρμογή έχει και διασκεδαστικό χαρακτήρα αλλά παράλληλα αποτελεί και μια αποτελεσματική λύση για να προφυλασσόμαστε από τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορούν να έχουν οι σεξουαλικές περιπτύξεις μας.

Από τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή

legal-fling-to-sex-application-pou-trelainei-ton-planiti1

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα πρέπει να υπoγράψετε συμβόλαιο πριν κάνετε sex με τον παρτενέρ σας; Και όμως, ένα νέο app με αφορμή το μότο #ΜeΤoo που καθιερώθηκε μετά τα σκάνδαλα που αναστάτωσαν το Χόλιγουντ, και στα πλαίσια των αλλαγών που ετοιμάζει η Σουηδική κυβέρνηση σε νόμους για τον βιασμό, δημιουργεί συμβόλαια σεξουαλικής συγκατάθεσης!

Γιατί το LegalFling ουσιαστικά δημιουργεί “συμβόλαια σεξουαλικής συγκατάθεσης” ανάμεσα σε 2 ή και περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ!

Και όπως απαιτείται το blockchain πρόκειται να συγκεντρώσει τα νόμιμα αρχεία για τη συγκατάθεση των ζευγαριών, τα οποία θα αποθηκευθούν σε πολλά σημεία προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα τα συμφωνημένα θα τηρηθούν από όλες τις πλευρές.

Τουτέστιν, οι χρήστες θα απολαμβάνουν τον έρωτα χωρίς τη “σκιά” της σεξουαλικής παρενόχλησης κι έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά…!

Διαβάστε ακόμα:

Ανανεώστε τη σεξουαλική σας ζωή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here