Αυτά τα νύχια είναι έργα τέχνης! Ή υπερβολής!

Με 1,7 εκατομμύρια followers, αυτή η Μοσχοβίτισσα nail artist έχει κάθε δίκιο να είναι περήφανη! Τα νύχια που φτιάχνει είναι μικρά έργα τέχνης!

Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Πριν δύο χρόνια δύο νεαρές αδελφές, η Eleonora και η Arina Movsisyan άνοιξαν στη Μόσχα ένα πάρα πολύ luxurious και μοντέρνο χώρο ομορφιάς, το Nail Sunny φέρνοντας αέρα LA (όπου κατοικούσαν μέχρι τότε) στη Μόσχα θέλοντας να προμοτάρουν τις πιο hot τασεις στο nail art αλλά και στην περιποίηση, σε τιμές… κανονικές, όπως δήλωναν. Και έφτιαξαν αυτόν τον χώρο:

lifemagazinegr_nail_sunny_moscowΣήμερα είναι γνωστές σε όλον τον κόσμο διότι τα νύχια που φτιάχνουν γίνονται viral! Ο λογαριασμός του μαγαζιού στο Instagram έχει 1,7 εκατομμύρια followers και όχι άδικα! Οι δημιουργίες στα νύχια και οι τεχνικές τους είναι καταπληκτικές. Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν στα νύχια! Και οι φωτογραφίες από το nail art τους μιλάνε από μόνες τους!

lifemagazinegr_ta_pio_proxorimena_nyxia (7)Νύχια κρύσταλλοι με λουλούδια!

lifemagazinegr_ta_pio_proxorimena_nyxia (6)Σοκαριστικά νύχια-δόντια!

lifemagazinegr_ta_pio_proxorimena_nyxia (5)Για τις φίλες του junk food υπάρχουν και αυτά τα νύχια!

lifemagazinegr_ta_pio_proxorimena_nyxia (3)Αναρωτιόμαστε πόσες ώρες πήρε για να γίνουν αυτά τα νύχια!

lifemagazinegr_ta_pio_proxorimena_nyxia (2)Και φυσικά ως Μοσχοβίτισσες δεν θα μπορούσαν να μην σχεδιάσουν νύχια με έμπνευση την Κόκκινη Πλατεία! Ειδικά για το Μουντιάλ σχεδίασαν τα ανάλογα νύχια:

lifemagazinegr_ta_pio_proxorimena_nyxia (1)Τα οποία αξίζει να δείτε στο βίντεο πώς φτιάχνονται ακριβώς για να καταλάβετε ότι δεν είναι απλώς nail art αλλά κανονική τέχνη!

 

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα προφυλακτικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here