Εκτός από ένα άκρως απολαυστικό ρόφημα ή αγαπημένη πρωινή συνήθεια, ο καφές είναι επίσης εξαιρετικά ωφέλιμος για το σώμα και την ψυχική σας υγεία!

 

Είναι ένας ισχυρός σύμμαχος ομορφιάς!

Ο καφές μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος λόγω των αντιοξειδωτικών και των φυτοχημικών που περιέχει
Ο καφές μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος λόγω των αντιοξειδωτικών και των φυτοχημικών που περιέχει

Ο καφές σας βοηθά να φαίνεστε νεότεροι και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Τα πολυάριθμα αντιοξειδωτικά του καφέ μειώνουν τις παράπλευρες συνέπειες από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών και βοηθούν στη μείωση των μικρών ρυτίδων ενώ προστατεύουν το κολλαγόνο στα κύτταρα του δέρματος.

 

 

 

 

 

Σας βοηθάει στο αδυνάτισμα!

lifemagazine.gr (6)Ο καφές μπορεί να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σας και να μειώσει την όρεξη εξαιτίας της καφεΐνη που βοηθάει στον κορεσμό και επιδρά στις ορμόνες που ρυθμίζουν την όρεξη. Δύο ή περισσότερες κούπες καφέ λειτουργούν σαν διουρητικά καθώς σας επιτρέπουν να αποβάλλετε τα υγρά από τον οργανισμό σας και να ξεφορτωθείτε το περιττό αλάτι.

 

 

 

Σας κάνει χαρούμενους!

Σκεφτείτε πόσες ευχάριστες στιγμές έχετε συνδέσει παρέα με μια κούπα καφέ!
Σκεφτείτε πόσες ευχάριστες στιγμές έχετε συνδέσει παρέα με μια κούπα καφέ!

Η καφεΐνη έχει την ιδιότητα να επιδρά στις ορμόνες που σχετίζονται με την καλή διάθεση στα κέντρα του εγκεφάλου. Οι ορμόνες αυτές είναι υπεύθυνες για τη διάθεσή σας, τη μνήμη αλλά και τα αντανακλαστικά.

 

 

 

 

Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας σας!

3 - 5 κούπες καφέ την ημέρα μπορεί να μειώσουν τις πιθανότητες εμφάνισης alzheimer και parkinson κατά 30 - 65%
3 – 5 κούπες καφέ την ημέρα μπορεί να μειώσουν τις πιθανότητες εμφάνισης alzheimer και parkinson κατά 30 – 65%

Οι άνθρωποι που πίνουν καφέ έχουν λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ασθένειες σχετικές με το συκώτι. Τα προϊόντα του μεταβολισμού της καφεΐνης εμποδίζουν το σχηματισμό περιττού συνδετικού ιστού που επηρεάζουν την καλή λειτουργία του συκωτιού.

 

 

 

 

 

Αγαπά την καρδιά σας!

lifemagazine.gr (2)Η κατανάλωση του καφέ μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών ασθενειών κι αυτό γιατί περιέχει ειδικά φυτοχημικά που βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής, αποτρέπουν την ανάπτυξη αρτηριοσκληρυντικών συμπτωμάτων και άλλων δυσλειτουργιών που σχετίζονται με την καρδιά

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

Smoothie με φράουλες και μπανάνες για να… το φας!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here