Κάντε το τεστ του ήλιου! Ανακαλύψτε τι προσωπικότητά είστε!

Κάντε αυτό το μικρό και πανεύκολο τεστ με τους ήλιους! Διαλέξτε τον ήλιο σας και ανακαλύψτε πράγματα για την προσωπικότητά σας!

Από τη Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Είναι απλό και γρήγορο! Παρατηρήστε τους ήλιους στην παρακάτω φωτογραφία. Διαλέξτε αυτόν που σας αρέσει περισσότερο και ανάλογα με τον αριθμό του, διαβάστε τι σημαίνει η επιλογή σας για την προσωπικότητά σας!

lifemagazinegr_test_prosopikotitas_me_tous_ilious_1

Τι ήλιος είστε;

Αν διαλέξατε το 1

Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητά σας είναι ότι είστε πάντα θετικοί και ψάχνετε τρόπο να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Δεν αποθαρρύνεστε εύκολα και προτίθεστε να υπερασπιστείτε αυτά που πιστεύετε πάντα. Είστε από εκείνους που βλέπετε το ποτήρι σας «μισογεμάτο» όχι  «μισοάδειο». Αυτός ο τρόπος να αντιμετωπίζετε τα πράγματα σας καθιστά καλό φίλα που υποστηρίζει τους αγαπημένους του σε κάθε περίσταση. Είστε έξω καρδιά αλλά μερικές φορές δε λέτε πράγματα για να μην πληγώσετε τους άλλους. Γι’ αυτό το λόγο «ξεσκαρτάρετε» πάντα όσους είναι γύρω σας και έχετε λίγους αλλά πραγματικούς φίλους.

Αν διαλέξατε το 2

Δύο πράγματα είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς: ο προσωπικός σας χώρος και ο σεβασμός από τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Είστε περισσότερο εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε σνομπ, απλώς λίγο παραπάνω επιλεκτικοί. Εκτιμάτε ιδιαίτερα αξίες όπως η ειλικρίνεια και η ευγένεια και είστε πάντα δίπλα στους φίλους σας. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε άτομα που είναι δίπλα σας μόνο και μόνο για να δηλώνουν ότι είστε φίλοι! Να εμπιστεύεστε πάντα την διαίσθησή σας γιατί θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τέτοιους ανθρώπους.

Αν διαλέξατε το 3

Είστε έξυπνοι, φιλοπερίεργοι αλλά και θαρραλέοι σε ό,τι αφορά νέες περιπέτειες και γνώσεις. Ειλικρινείς και διάφανοι, είστε ανοιχτόμυαλοι και προσπαθείτε να είστε αμερόληπτοι στην κρίση σας. Είστε γεννημένοι ηγέτες και καθοδηγητές. Οι άλλοι βασίζονται στην αίσθηση του σωστού και του λάθους που έχετε και εκτιμούν τις εμπεριστατωμένες απόψεις σας.

Αν διαλέξατε το 4

Αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η ατελείωτη ενέργεια που έχετε και η «ανησυχία» σας για τα πράγματα. Έχετε ταυτόχρονα 100 ιδέες στο μυαλό σας και θέλετε διαρκώς να αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις και νέες εμπειρίες. Λάμπετε χάρη στην αγάπη σας για ζωή, την οποία θέλετε να ζήσετε στο φουλ. Γι’ αυτό και θέτετε μεγάλους στόχους ζωής. Όμως προσοχή! Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτούς και να μην αποσπάται η προσοχή σας αν θέλετε να τους πετύχετε!

Αν διαλέξατε το 5

Έχετε την εξαιρετική ικανότητα και διάθεση να βοηθάτε όσους έχουν προβλήματα. Αγαπάτε να βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη, σε βαθμό που κάποιες φορές να μοιάζει πως έχετε το σύνδρομο του… «ήρωα»! Διότι ποιος άλλος μπορεί να σώσει καλύτερα τον κόσμο από εσάς; Κατά τα άλλα είστε μια αχτίδα φωτός και έμπνευσης! Είστε έξυπνοι αλλά δεν μοιράζεστε πάντα τις σκέψεις σας με τους άλλους.

Αν διαλέξατε το 6

Οι άνθρωποι που διαλέγουν αυτόν τον ήλιο είναι συνήθως χαρούμενοι, τους αρέσει να περνούν καλά. Κάθε εμπόδιο στην πορεία σας είναι άλλος ένας τρόπος να μάθετε κάτι νέο. Δεν κρύβεστε από την εποικοδομητική κριτική και πάντα διατηρείτε την εγκάρδια προδιάθεσή σας απέναντι στους άλλους. Οι άλλοι σας θεωρούν άξιο εμπιστοσύνης και με πολλές ηγετικές ικανότητες.

Αν διαλέξατε το 7

Εύκολα εμπνέεστε από νέους στόχους και πραγματικά κάνετε τα πάντα για να τους αναλάβετε. Το μόνο κακό είναι ότι συνήθως είναι πάρα πολλοί! Για τη ακρίβεια, δεν σας φτάνει μόνο μια ζωή για να τους εκπληρώσετε! Αν θέλετε, λοιπόν, τα βασικά σας όνειρα να πραγματοποιηθούν θα πρέπει να τους ξεσκαρτάρετε και να κρατήσετε τους σημαντικούς. Στα μάτια των άλλων είστε ενεργητικοί και επίμονοι και δεν παραιτείστε εύκολα. Θεωρείστε θετική επιρροή στους γύρω σας.

Αν διαλέξατε το 8

Η υπομονή σας είναι ζηλευτή κι αξιοθαύμαστη. Δεν κρατάτε κακίες και δεν προσβάλλεστε εύκολα. Ως άτομο, είστε απίστευτα ώριμο, που θέλει να υπολογίζει τα πράγματα και να αποφεύγει τα λάθη. Παρόλο που η αγάπη και άλλα συναισθήματα είναι σημαντικά για εσάς, τείνετε να τα εκλογικεύετε και να τα περνάτε από το «φίλτρο» της εξυπνάδας σας.

Διαβάστε ακόμη:

Τι λένε τα μάτια μας για την υγεία μας; Τι πρέπει να προσέξετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here