Κάντε ένα δώρο στο παιδί σας και βοηθήστε το να μυηθεί στον ανατρεπτικό κόσμο της μουσικής, μαζί με το έμπειρο προσωπικό, που θα το κάνει να αγαπήσει το αντικείμενο διαμορφώνοντας παράλληλα την προσωπικότητά του!

Το Ωδείο Παλαιού Φαλήρου είναι ο νούμερο 1 προορισμός αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στο παιδί σας την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη σπουδαία τέχνη της μουσικής που μόνο ευεργετικές επιδράσεις μπορεί να έχει στο ανθρώπινο πνεύμα, καθώς εξυψώνει το συναισθηματικό κόσμο του παιδιού ενώ παράλληλα διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του.

Ωδείο Παλαιού Φαλήρου (3)

Εκτός από ευχαρίστηση και διασκέδαση, μέσα από το μουσικό παιχνίδι το παιδί μαθαίνει την πειθαρχία όπως επίσης και το να αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του που εκφράζονται μέσα από το τραγούδι αλλά και την εκμάθηση των μουσικών οργάνων. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα που επιτρέπουν αφενός τη σωστή εκπαίδευση με επίκεντρο τις ανάγκες του κάθε ξεχωριστού παιδιού, αφετέρου την ανάπτυξη της ομαδικής κουλτούρας μέσα από τη συνεργασία, το συγχρονισμό και την επικοινωνία των παιδιών μεταξύ τους αλλά και με τους δασκάλους τους. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του ωδείου είναι εδώ για να καθοδηγήσει παιδιά και νέους να εξελίξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν νέες δεξιότητες.

Ωδείο Παλαιού Φαλήρου (6)

Η πολυετής εμπειρία τους και οι πολύτιμες γνώσεις που θα μεταλαμπαδέψουν στους μικρούς μας φίλους σίγουρα θα αποτελέσουν μια υπέροχη πηγή έμπνευσης κι έκφρασης που θα φανούν πολύτιμες στα παιδιά για το παρόν, αλλά και το μέλλον τους. Το Ωδείο Παλαιού Φαλήρου μπορεί να υποδεχτεί στους κόλπους του ακόμη και παιδιά προσχολικής ηλικίας με τα τμήματα μουσικής προπαιδείας που διαθέτει και που σίγουρα θα αποτελέσουν μια ιδιαίτερη πύλη στο γοητευτικό βασίλειο της μουσικής. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις παιδικές χορωδίες που, παράλληλα με τη μουσική καλλιέργεια και ευχαρίστηση, συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών.

Ωδείο Παλαιού ΦαλήρουΜέσα από την χορωδιακή τέχνη τα παιδιά διδάσκονται και έρχονται σε επαφή με θαυμάσια μουσικά έργα και αθάνατα αριστουργήματα μεγάλων καλλιτεχνών. Επίσης, κατανοούν ότι οφείλουν να καταβάλουν αξιοπρεπείς προσπάθειες, ώστε να κατακτήσουν ισχυρές γνώσεις και εφόδια, για να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Η χορωδία προσφέρει μια μοναδική μορφή επικοινωνίας, η οποία συντελείται με το τραγούδι που είναι απ’ τα πιο όμορφα εκφραστικά μέσα. Το κάθε παιδί αισθάνεται ότι είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα που δένεται με το τραγούδι. Ο χώρος του Ωδείου είναι ανοιχτός για κάθε γονιό που επιθυμεί να τον επισκεφθεί και να δει από κοντά τις μεθόδους εκμάθησης αλλά και ψυχαγωγίας που ακολουθούνται από τους έμπειρους δασκάλους ενώ θα μπορεί επίσης να ενημερωθεί για τα προγράμματα και τα τμήματα που διαθέτει.

Ωδείο Παλαιού Φαλήρου, Αγίου Αλεξάνδρου & Ναϊάδων 49 , Π. Φάληρο, Τηλ: 210 9841153 , 693 9841154, www.e-odeiofaliro.gr, Facebook: Ωδείο Παλαιού Φαλήρου

Διαβάστε ακόμη:

Οι νέες κυκλοφορίες που θα λατρέψει κάθε…βιβλιοφάγος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here