Το άλλοτε “ζωηρό” παιδί του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ, ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε επιτέλους να επισημοποιήσει τον έρωτά του με την Αμερικανίδα καλλονή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ!

Από τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή

prince-harry-meghan-markle-engagment3-gty-mem-171127_4x3_992

Πάει καιρός που οι παπαράτσι δε χόρταιναν να απαθανατίζουν τις ρομαντικές συναντήσεις του Πρίγκιπα Χάρι με την εκλεκτή της καρδιάς του, ενώ πρόσφατα το ζεύγος απασχόλησε έντονα τη δημοσιότητα και με την επίσημη συνάντηση του με αφορμή το τσάι που δόθηκε στο παλάτι με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

haryex

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: “Η αυτού μεγαλειότητα ο πρίγκιπας της Ουαλίας με χαρά ανακοινώνει τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.
Ο γάμος θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα της τελετής θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Η αυτού μεγαλειότης και η κυρία Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο μήνα στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ενημερώσει τη Βασίλισσα και άλλα στενά μέλη της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε, επίσης, την ευλογία της οικογένειας της κυρίας Μαρκλ.Το ζευγάρι θα ζήσει στο Νότιγχαμ Κότατζ στο Παλάτι του Κένσινγκτον”.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το αφιέρωμα στον Πρίγκιπα Χάρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here