Η πανέμορφη και λαμπερή γυμνάστρια μας αποκαλύπτει τη νέα επαγγελματική της επιτυχία και μας εξηγεί πως άλλαξε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων!

Συνέντευξη στην Κατερίνα Ποθητού

Μιλήστε μας για το νέο σας επαγγελματικό εγχείρημα! Τι είναι το Fitlab και πως μπορούμε να το εντάξουμε στη ζωή μας;

Η εμπειρία μου και η ενασχόλησή μου με τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή μετράει 28 χρόνια. Συνεχώς παροτρύνω, καθοδηγώ και μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου, ώστε ο κόσμος να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής. Έτσι αποφάσισα πριν 2,5 χρόνια να δημιουργήσω το Fitlab μέσα στο οποίο εντάσσω το πρόγραμμα Total Body Make Over. Είναι θεαματικό το πόσοι άνθρωποι επιθυμούν να αλλάξουν το σώμα και τη ζωή τους. Έχω πελάτες ακόμη και στο εξωτερικό μέχρι και στον Καναδά. Στο Fitlab προσφέρουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα αποκλειστικά βασισμένο στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου που θα τον βοηθήσει να αλλάξει το σώμα του και να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα μπορεί σε κάθε κύκλο να φιλοξενήσει μέχρι 15 άτομα και μετά την ολοκλήρωσή του συνεχίζουμε με τη συντήρηση που είναι εξίσου σημαντική.

petroulaki7

Ένας νέος πελάτης που επισκέπτεται το χώρο σας, ποια διαδικασία ακολουθεί ώστε να βγει ένα σωστό και προσαρμοσμένο πρόγραμμα;

Έχει κάνει αρχικά έναν πλήρη αιματολογικό και ορμονικό έλεγχο. Στη συνέχεια εμείς εξετάζουμε τα δεδομένα αυτά και κάνουμε την ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση, μεταβολισμός, μυϊκή μάζα), παίρνουμε ένα ιατρικό ιστορικό, κοιτάμε το σωματότυπο, κάνουμε αξιολόγηση σπονδυλικής στήλης, εργομετρικά τεστ και βλέπουμε τι δυνατότητες έχει το σώμα του. Έτσι κατευθύνουμε τον ενδιαφερόμενο με τον ανάλογο τρόπο που ταιριάζει στο σώμα, τις ανάγκες και την καθημερινότητά του τόσο σε σχέση με τη διατροφή όσο και με την άσκηση.

Τους συνεργάτες σας με ποια κριτήρια τους επιλέγετε;

Βασικό ρόλο παίζουν οι σπουδές που έχουν κάνει, η προϋπηρεσία που έχουν πίσω τους, η αγάπη για αυτό το αντικείμενο, ο ζήλος και το κοινό όραμα που έχουμε να αλλάζουμε το σωματότυπο των ανθρώπων μέσα από το πρόγραμμα που ετοιμάζουμε για εκείνους και που έχει αποδειχθεί πως έχει θεαματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

“Είναι θεαματικό το πόσοι άνθρωποι επιθυμούν να αλλάξουν το σώμα και τη ζωή τους. Έχω πελάτες ακόμη και στο εξωτερικό μέχρι και στον Καναδά”

Πώς σας φαίνεται που πλέον στην τηλεόραση βλέπουμε περισσότερα προγράμματα μαγειρικής και ριάλιτι και λιγότερο γυμναστική σε σχέση με το παρελθόν;

Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και θα έπρεπε να υπάρχει μια ισορροπία. Ναι μεν να δείχνουμε συνταγές μαγειρικής, αλλά ταυτόχρονα να προβάλλουμε κι έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής: πως να τρεφόμαστε σωστά και να ασκούμαστε τακτικά. Δύο πράγματα που άλλωστε θα έπρεπε να κάνει κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του, αλλά δυστυχώς μέσα από την τηλεόραση και τα social media πολλές φορές δεν προβάλλονται πρότυπα που αφορούν το wellness.

Προσωπικά έχετε δεχτεί ποτέ κριτική στη ζωή σας; Πώς έχετε αντιδράσει απέναντι σε κακοπροαίρετα σχόλια;

Σαφώς και έχω δεχτεί κριτική, θετική κι αρνητική. Παλαιότερα στενοχωριόμουν όταν βρισκόμουν αντιμέτωπη με κακοπροαίρετα σχόλια και με επηρέαζε αυτό αλλά σήμερα πλέον αρνούμαι να δεχτώ την οποιαδήποτε κριτική από ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Άλλωστε πλέον δεν υπάρχει αξιοκρατία κι εξειδίκευση. Ο καθένας είναι αυτό που δηλώνει κι όλοι λειτουργούν ως ambassadors χωρίς να κάνουν κάτι ουσιαστικό. Αν ξαφνικά εξαφανιζόταν το ίντερνετ πολλοί άνθρωποι θα έμεναν χωρίς αντικείμενο ενασχόλησης. Βλέπω καθημερινά άτομα, που δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μου χώρο, να ανεβάζουν βίντεο γυμναστικής και να δίνουν συμβουλές χωρίς να έχουν τις ανάλογες γνώσεις και σπουδές. Πώς λοιπόν να δεχτώ κριτική από τέτοια άτομα;

petroulaki6

Για να σας μεταφέρω τώρα λιγάκι στο κλίμα των Χριστουγέννων, πώς περνούσατε τις γιορτινές ημέρες όταν ήσασταν μικρή; Διατηρείτε αυτές τις συνήθειες και σήμερα;

Οι γιορτές για εμένα ήταν πάντα οικογενειακές! Υπήρχε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που μαζευόμασταν όλοι μαζί, ο στολισμός του δέντρου και η ανυπομονησία για τον Άγιο Βασίλη που θα φέρει το δώρο! Το παραμύθι μου χάλασε όταν είδα τη μαμά μου να βάζει το δώρο κάτω από το δέντρο. Ωστόσο τώρα ζω ξανά τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τις κόρες μου! Συνήθως περνάμε τις γιορτές στη Σερβία, κι επειδή εκεί τις γιορτάζουν σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο, έχουμε τη χαρά να κάνουμε δύο φορές Χριστούγεννα!

Αν είχατε μπροστά σας τον Άγιο Βασίλη και είχατε μόνο μια ευχή, τι θα του ζητούσατε να σας φέρει;

Η ευχή που θα έκανα είναι να έχει γερά τα παιδιά μου και όχι μόνο τα δικά μου, αλλά τα παιδιά όλου του κόσμου. Η υγεία είναι πραγματικά το πιο σημαντικό αγαθό. Και μιλώντας με πολλή ειλικρίνεια είμαι εντελώς αυτάρκης και ευγνώμων για όσα με κόπο και προσπάθεια έχω καταφέρει. Το μόνο που θέλω είναι να έχουν υγεία τα παιδιά μου και να είναι ευτυχισμένα!

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα μπορείτε να κερδίσετε απλά περπατώντας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here