Ιωάννης Βέργης! Σταθερή επιλογή στον Άλιμο!

 

Τι σας ώθησε να συμμετάσχετε στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Επειδή είναι εύκολο κανείς να κρίνει απλά όσα γίνονται γύρω του χωρίς να δίνει λύσεις, με  μόνο μου  κριτήριο  τον Άλιμο  και τους ανθρώπους του και πιστεύοντας ότι ένας από τους τρόπος προσφοράς είναι μέσω της συμμετοχής στα κοινά,  αποφάσισα να δηλώσω  παρών  και να  θέσω  την  υποψηφιότητά  μου  στην  κρίση  των  συμπολιτών  μου στην εκλογική αναμέτρηση των  Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου,  με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση  ¨Αγαπώ τον Άλιμο¨  στο πλευρό  του άξιου  Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη.

KYR_9692_3-2

Ποιο είναι το όραμά σας για το δήμο σας;

Το όραμά μου είναι να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη, ακόμα πιο ανθρώπινη, ασφαλή, εξωστρεφή και μοντέρνα για να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές καλύτερη, αναπτύσσοντας  καινοτόμες δράσεις,  στον πολιτισμό, το περιβάλλον, τον τουρισμό. Να δούμε την πόλη μας  να  αναπτύσσεται σε ένα  υγιές περιβάλλον και να εξελίσσεται ανάλογα με το πως ανταποκρίνεται στις εκάστοτε προκλήσεις. Για τους λόγους αυτούς επιθυμώ να συμβάλλω ώστε  τα όνειρα και τα θέλω των  συμπολιτών μου  να πραγματοποιηθούν.


14902845_1573365959355492_8571982931713727077_oΠοιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συνδημότες σας;

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω λύσεις  σε όποια προβλήματα παρουσιαστούν στην πόλη μας. Θέλω μαζί με τους συνδημότες μου να αναπτύξουμε μια σχέση αμοιβαίας και ειλικρινούς συνεργασίας. Θέλω να συνεχίσουν να τιμούν με την εμπιστοσύνη τους την Δημοτική μας παράταξη  ´´Αγαπώ τον Άλιμο´´. Θέλω το ταξίδι που αρχίσαμε μαζί πριν χρόνια να συνεχιστεί  για ένα δήμο με άριστη οργάνωση και σύγχρονη λειτουργία των υπηρεσιών του για την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του.

2h page 14x20cm - Αντίγραφο

Τι σημαίνει για σας εκλογή σας;

Πίσω από την όποια εκλογή μου είναι οι άνθρωποι, όλοι αυτοί που χρόνια τώρα είναι δίπλα μου, με στηρίζουν και με πιστεύουν.  Η εκλογή σημαίνει τιμή, εμπιστοσύνη, ευθύνη. Με την εκλογή μου θέλω να κάνω για όλους αυτούς το καλύτερο δυνατό. Θέλω να διανύσω μαζί τους μια διαδρομή προσφοράς και αξιοπρέπειας για να συνεχίζουμε να αλλάζουμε την πόλη μας.

44903147_2786544511370958_5462021978904854528_o

Σε περίπτωση εκλογής σας, ποιος είναι ο τομέας που θεωρείτε ότι θα προσφέρετε περισσότερο;

Την τρέχουσα Δημοτική Περίοδο ο Δήμαρχος  Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μου εμπιστεύτηκε  θέση  στα  Δ.Σ  του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού  και Αθλητισμού Αλίμου και  της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Αλίμου. Κατά την άποψή μου νομίζω ότι  και στα δύο ανταπεξήλθα με επιτυχία. Πιστεύω ότι ο Δήμαρχος  είναι αυτός  που θα αξιοποιήσει ανάλογα τον κάθε έναν εκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο. Συνεπώς ό,τι μου ανατεθεί θα είναι εξ ίσου σημαντικό στην προσπάθεια μας για έναν Άλιμο που  θα είμαστε  όλοι περήφανοι γι αυτόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here